... finnes det å få kjøpt? I så fall hva heter produktene og hvem selger de? Og er de no gode?
Trolljenta
25-08-06, 13:42
Fedon har en liten sjokolade med fruktose, veldig god. Aner ikke hva prisen var, for den gikk ikke inn på kassen, så var ny pris hver gang jeg kjøpte den.
Jeg fant den på kiwi ved barene.
... finnes det å få kjøpt? I så fall hva heter produktene og hvem selger de? Og er de no gode?
Hva i huleste er "mager" sjokolade ?? En sånn 0.2 mm tynn enn, en flis, eller..... ??? Sjokolade er sjokolade vel, - mager ???? Tuller du nå eller ??
Meg bekjent anbefaler ikke Fedon lettprodukter av noen slag. Ikke sjokolade heller. Fedon anbefaler mørk sjokolade han. Eller sin egne barer. De finnes vel overralt og i hans egen nettbutikk.
En sjokkis uten alt for mye fett da Nille.. ( Må du ha det inn med te-skje du? ) Grunnen til at jeg leiter etter en sånn en er at jeg skal bruke det i en kakelignende sak. Og vedkommende som skal spise denne har problemer med spalting av fett. Bukspyttkjertelproblemer. Men så har han jubileum og har så lyst på no sjokkiskake.. og lurte på om jeg greide å kreere en sånn en som han kunne spise. I og med at han heller ikke skal ha sukker, bør jo sjokoladen kun inneholde fruktose, for det tåler han. Maltitol og kunstig søtning har han fått beskjed om å holde seg unna.. Det samme gjelder fett i større mengder. Så.. sånn er det.. !
En sjokkis uten alt for mye fett da Nille.. ( Må du ha det inn med te-skje du? ) Grunnen til at jeg leiter etter en sånn en er at jeg skal bruke det i en kakelignende sak. Og vedkommende som skal spise denne har problemer med spalting av fett. Bukspyttkjertelproblemer. Men så har han jubileum og har så lyst på no sjokkiskake.. og lurte på om jeg greide å kreere en sånn en som han kunne spise. I og med at han heller ikke skal ha sukker, bør jo sjokoladen kun inneholde fruktose, for det tåler han. Maltitol og kunstig søtning har han fått beskjed om å holde seg unna.. Det samme gjelder fett i større mengder. Så.. sånn er det.. !
Da er det vanlig mørk 100 % kakao sjokolade da, eller 100% kakaopulver (valrhona sitt er bst). - det er den med minst kakaosmør og mest kakao. Den er bitter og smaker pyton, men uten sukker og søtstoff tror jeg det er en av de få. Sjekk på dropsen, der har de spesielle bakesjokolader.
Vet at Lindt Excellence 70 og 85 % innholder lite sukker. Jeg bruker det sjøl, og det gjør de jeg kjenner som har diabetes også. Men lavfett sjokolade finner du ikke -
...og det blir en litt tørr sjokoladekake da...uten smør/fett eller egg (det er jo mye fett i eggeplomma er det ikke ??)
Jeg har da sett at det står fettredusert kakao på mange av sjokoladene... Uten at jeg kan si akkurat hvilke..
Jeg ville ikke spist fettredusert kakao. Og jeg vil ha ordentlig kokaofett i sjokoladen. Ikke noe substitutt. Og det tror jeg Fedon er enig i! :cool: Sjokolade uten fett, hva blir det da?
Jeg har da sett at det står fettredusert kakao på mange av sjokoladene... Uten at jeg kan si akkurat hvilke..
Men de er det sukker i Lise ! ....om de selges fremdeles....
Jeg ville ikke spist fettredusert kakao. Og jeg vil ha ordentlig kokaofett i sjokoladen. Ikke noe substitutt. Og det tror jeg Fedon er enig i! :cool: Sjokolade uten fett, hva blir det da?Noe veldig tørt noe. :) Jeg tror det er sånne helsekostsjokolader jeg har sett det i...
Jeg ville ikke spist fettredusert kakao. Og jeg vil ha ordentlig kokaofett i sjokoladen. Ikke noe substitutt. Og det tror jeg Fedon er enig i! :cool: Sjokolade uten fett, hva blir det da?
Husk at det er ikke til meg dette her og har lite med Fedon å gjøre. Les innlegget mitt... Ser jeg har lagt denne tråden litt feil, burde vært på lavkarbo generelt. Dere får tilgi meg den flausa. Av og til går det litt fort i svingene nemlig.