selje
30-08-06, 12:46
Jeg er glad i og vant til å ha det i kostholdet - retter av og med kikerter, linser, hvite bønner osv. Jeg syns det er godt, og kroppen min trivs med det. Men er dette helt på trynet i forhold til lavkarbo-mat, da?
Jeg liker ikke å lage mat og det er mannen i huset som gjør det og er flink til det. Når jeg skal til for meg sjøl, blir jeg bare sur og sint og ulykkelig, og slenger i meg noe med majones og noen skiver fett pålegg og har bare lyst til å spy! Unnskyld, men i dag er jeg helt på griner'n her. Aldri hatt så lite lyst på mat som nå, og jeg som veier 90 kilo og alt.
Det hadde hjulpet om jeg kunne spise humus av og til, der er det jo tjukt med olje. Og typisk er det jo at det av grønnsaker jeg virkelig liker, bor under jorda...
Jeg får ekle og overraskende innkikk i psykologien bak min spising/mangel på spising og ser at selv jeg ikke har søtsug og ikke er særlig glad i verken kaker eller godteri lenger, så har jeg nok blitt glad og rolig av pasta, poteter og bønner.
:(
Selje
Jeg liker ikke å lage mat og det er mannen i huset som gjør det og er flink til det. Når jeg skal til for meg sjøl, blir jeg bare sur og sint og ulykkelig, og slenger i meg noe med majones og noen skiver fett pålegg og har bare lyst til å spy! Unnskyld, men i dag er jeg helt på griner'n her. Aldri hatt så lite lyst på mat som nå, og jeg som veier 90 kilo og alt.
Det hadde hjulpet om jeg kunne spise humus av og til, der er det jo tjukt med olje. Og typisk er det jo at det av grønnsaker jeg virkelig liker, bor under jorda...
Jeg får ekle og overraskende innkikk i psykologien bak min spising/mangel på spising og ser at selv jeg ikke har søtsug og ikke er særlig glad i verken kaker eller godteri lenger, så har jeg nok blitt glad og rolig av pasta, poteter og bønner.
:(
Selje