View Full Version : Biola Yoghurt


Maya2006
05-09-06, 15:32
Er Fedon frokostblanding m/mandler blandet med Biola m/markjordbær OK frokostføde for en som forsøker å spise lavkarbo?

Nille
05-09-06, 16:57
Med sukker som 3. ingediens etter yoghurt og markjordbær og over 11 karber pr dl, ville jeg vel heller ha funnet en som ikke er søtet med sukker da !

jeef-micro
05-09-06, 21:48
Hva med å kjøpe naturell biola (om den er uten sukker) og kjøpe bær til å ha i sammen med feks litt splenda??

Carisma
05-09-06, 21:52
Naturell varianten av Biola er med sukker, MEN det spises visstnok opp av melkesyrebakteriene i youghurten slik at de vil ikke tas opp i kroppenl. Bare tilsettes for å holde bakteriekulturen i gang. Eller no sånt.
Forøvrig kan jeg anbefale naturell youghurt med heistads sukkerfrie jordærsyltetøy.

jeef-micro
05-09-06, 21:57
Naturell varianten av Biola er med sukker, MEN det spises visstnok opp av melkesyrebakteriene i youghurten slik at de vil ikke tas opp i kroppenl. Bare tilsettes for å holde bakteriekulturen i gang. Eller no sånt.
Forøvrig kan jeg anbefale naturell youghurt med heistads sukkerfrie jordærsyltetøy.

Jeg bruker også naturell youghurt, men moser som regel usukrede bærog har i...:sikle:

themonk
06-09-06, 09:01
Jeg pleier å lage en slags yoghurt av biola-drikken. Den er det mye mindre sukker i. Har oppi litt frosne bringebær og stevia... eventuelt litt fløte også. Blir som froghurt. :) Jeg vil ikke akkurat kalle det typisk lavkarbo-føde men...Kanskje det passer med Fedon.

leenam
07-09-06, 20:38
Litt mer variasjon til yoghurttråden:

På de finske lavkarbosidene - som forøvrig bruker fisken karpe som sin maskott - spiser "alle" tyrkisk/gresk yoghurt med 10 % fett, den finner jeg i hvert fall i Oslo i innvandrebutikkene.

Selv ble jeg i sommer også ganske forelsket i Økologisk tykkmjølk fra Røros - forøvrig Norges første beskyttede produktbetegnelse (ref feta-ost og Kalamata-oliven).

For det første er den mild og god, og tykk, når man ikke rører den, bare lar en klump renne ut av kartongen og klipper den av :). For det andre er det veldig spennede at tykkheten kommer fra bladene til en av Norges tre kjøttetende planter, tettegras!

Carisma
07-09-06, 22:37
Jeg har forelsket meg i den greske og tyrkeiske youghurten.. Men med 10% fett er den vel egentlig litt for mye på lindberg??