enit
09-09-06, 14:40
Denne er kjempe god, til og med min kresne mann likte den:D .
protein 30g, fett 30g, karbohydrater 5g, kostfiber 4g, kolesterol 70mg, 2696kj.
4-6 pers
270 g soltørkede tomater i olje. (spar på olja)
500 g kyllingfilet i strimler
2 fedd hvitløk
1 1/4 dl fløte
2 ss revet basilikum
400 g penne (kokt)
2 ss pinjekjerner
Skjær tomatene i tynne skiver.
Ha en ss av olja fra tomatene i en varm wokpanne, og wok kyllingen i omganger.
Tilsett hvitløk, tomater og fløte , la det surre sammen med kyllingen over svak varme i 4-5 min.
Rør inn basilikumen og pasta, og varm opp. smak til.
Og dryss over pinjekjernene.
protein 30g, fett 30g, karbohydrater 5g, kostfiber 4g, kolesterol 70mg, 2696kj.
4-6 pers
270 g soltørkede tomater i olje. (spar på olja)
500 g kyllingfilet i strimler
2 fedd hvitløk
1 1/4 dl fløte
2 ss revet basilikum
400 g penne (kokt)
2 ss pinjekjerner
Skjær tomatene i tynne skiver.
Ha en ss av olja fra tomatene i en varm wokpanne, og wok kyllingen i omganger.
Tilsett hvitløk, tomater og fløte , la det surre sammen med kyllingen over svak varme i 4-5 min.
Rør inn basilikumen og pasta, og varm opp. smak til.
Og dryss over pinjekjernene.