Enid
14-10-06, 15:18
500 g karbonadedeig
1 ts salt
1 ts pepper
2 fedd hvitløk
60 g revet parmesan
Kna sammen, stek i stekeovn på bakepapir i 15 min, 200 grader.
Saus:
2 ss rapsolje
1 fedd hvitløk
1/2 finhakket løk
1 dl svak buljong
2 ts basilikum
1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpuré
1 ts fruktose
10 svarte oliven i biter
salt & pepper
La trekke over svak varme i 12 minutter, ha oppi kjøttbollene mot slutten.
Jeg spiste forresten kjøttbollene som snacks, uten noenting ved siden av. Kjempegodt! God erstatning for chips :)
1 ts salt
1 ts pepper
2 fedd hvitløk
60 g revet parmesan
Kna sammen, stek i stekeovn på bakepapir i 15 min, 200 grader.
Saus:
2 ss rapsolje
1 fedd hvitløk
1/2 finhakket løk
1 dl svak buljong
2 ts basilikum
1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpuré
1 ts fruktose
10 svarte oliven i biter
salt & pepper
La trekke over svak varme i 12 minutter, ha oppi kjøttbollene mot slutten.
Jeg spiste forresten kjøttbollene som snacks, uten noenting ved siden av. Kjempegodt! God erstatning for chips :)