Så ingen link om den her på lavkarbo.no, så jeg gjør bare oppmerksom på følgende link:
http://www.dagbladet.no/dinside/2006/10/20/480411.html
Så ingen link om den her på lavkarbo.no, så jeg gjør bare oppmerksom på følgende link:
http://www.dagbladet.no/dinside/2006/10/20/480411.html
Endelig kommer det undersøkelse på høykarbomat og kreft.
Unnskyld meg men... De sammenlignet 767 pasienter som hadde kreft med 2 kontrollpasienter. 2 kontrollpasienter!? Er det en vits?
De to kontrollpasientene spiste mindre brød enn de 767 andre, så da må det være høy GI som er årsaken til kreft? Herre min juledag for noe tøys...
Selvfølgelig har inntak av karbohydrater sammenheng med kreft. Men denne undersøkelsen overbeviser nok ingen.
Nei, det overbeviser ingen, og viser igjen viktigheten (som jeg og andre har presisert andre steder her) av kontrollerte, vitenskaplige studier som holder vann.
Dagbladet i går
på forsiden
LETTMAT KOSTER FLESK
inne i avisen
LETT MAT KOSTER FLESK
Jeg blir forvirret!!?
http://www.dagbladet.no/tekstarkiv/artikkel.php?id=5001060077845&tag=item&words=lett%3Bmat%3Bkoster%3Bflesk