View Full Version : Holliday-dippgryte


jeef-micro
29-11-06, 14:42
500 gr kjøttdeig
1 pose holliday dipp-pulver
1 gul løk
1 boks minimais
ca 2 dl matfløte

brun kjøttdeig, ha i dipp-pulver og løk pluss minimais. hell over fløten og la småkoke i noen minutter.

yummi :D

Aline
29-11-06, 19:25
Deeeet hørtes godt ut!! :sikle:

Nille
29-11-06, 19:27
Hvor mye karber & sånn er det i sånn Holiday Dip ?? Noen som har en pose eller som vet ?

jeef-micro
29-11-06, 19:29
57 i en pose, så ganske mye...

jeef-micro
29-11-06, 19:32
57 i en pose, så ganske mye...

og det ble litt feil...

det er 57 pr 100 gr, og det er 22 gr i en pose, så 12,5 pr pose da...

Aline
29-11-06, 19:34
Puh! Det hørtes skremmende mye ut med over 50 :) Nå ble jeg lettet :)

:klem:

Hyper
29-11-06, 19:37
Behøver man å bruke hele pakka da?..Bare tilsette litt som et krydder kan jo være godt?

Nille
29-11-06, 19:38
Takker, det var jo ikke avskrekkende for noen det!
Skal prøve denne gryta ja ! :sikle:

jeef-micro
29-11-06, 20:31
:) den er kjempegod, men det går sikekrt an å bytte ut eller tilsette mere grønnsaker da... tror den dippen har smak av bl.a rødløk og paprika...

Titti
29-11-06, 22:59
Må prøves :sikle: Kan sikkert bruke rømme i stedet for fløte også, sparer jo litt karber der, gryta blir bare litt tykkere?!

LilleVille
29-11-06, 23:02
Holiday-dip er nesten det beste jeg vet! :)

Har aldri tenkt på å bruke det i middag før.. kanskje det er godt med kylling også?

jeef-micro
30-11-06, 00:51
Holiday-dip er nesten det beste jeg vet! :)

Har aldri tenkt på å bruke det i middag før.. kanskje det er godt med kylling også?

Det var kanskje ikke så dumt... jeg har ei kyllingoppskrift med kyllingfilet, creme fraishe, løk og sopp... kanskje det hadde vært godt med sånn dipppulver i den :)

nomma
05-12-06, 13:39
Tusen takk Jeffern for at du tipset om å bruke dip til saus.. noe så godt. Denne lagde jeg på lørdagskvelden.

kyllingfile
champingjong
purreløk
paprika
løk
hvitløk


stekte alt hverfor seg så blandet jeg det sammen i panna.. rørte inn en pose holliday-dip. så hadde jeg en boks "creme-fresh", serverte vill ris og salat til.. knall godt altså...

Nila
20-06-07, 15:36
Denne var GOOOOOOOOD!!:) brukte lettrømme istedet for fløte og det funka som bare det:)

tech
20-06-07, 15:53
Lettrømme?! Bruk seterrømme eller creme fraiche du :)
På lavkarbo holder man generelt unna lettprodukter, fordi lettproduktene gjerne har mer karbohydrater og mindre fett enn de "vanlige". :)

Nila
20-06-07, 16:49
ok:) Takk for tips. Brukte ikke lettrømme av noen annen grunn enn at jeg synes den er best på smak. Men, Creme Fraiche skal prøves:)

Ullabulla
20-06-07, 16:59
Når det gjelder carb. i lettrømme ser det for meg ut at Q-lettrømme har samme carb. pr. 100 gr som både seterrømme og CF - 2,8 carb.
Hvilket fabrikat er det som selger holliday dip - hvor kjøper man det?

Iset
20-06-07, 17:03
Hvilket fabrikat er det som selger holliday dip - hvor kjøper man det?

Det er Maarud sin dipmix, selges i alle butikker.

tech
20-06-07, 18:49
Jeg puttet opp i 850g kjøttdeig, 2 løk, 400g sopp, 1 og en halv boks seterrømme, 2 poser holiday dip.
Vel, for å si det slik syntes jeg det ble litt for stram smak (men nå liker jeg ikke seterrømme i utgangspunktet), så jeg puttet oppe i pepper, hvitløkskrydder, oregano og pizzakrydder.

Da ble det OK. :) Serverte det med pasta til familien, huff, også ødela to av de maten min med masse ketchup! :P
Lurer på om det hadde blitt bedre med fløte dog, men jeg tok det vi hadde akkurat nå.