Skorpia
24-05-04, 23:52
I disse streiketider er det jammen ikke mye å få tak på i butikken, spesielt når det ikke finnes ost og kjøttpålegg i butikken så hva gjør man?
Jo jeg måtte lage pålegg til oss alle og å stå og steike flere omeletter i panna ,og som også har en tendens til å ramle fra hverandre er for å si det mildt Drit kjedelig:)
Så her er dagens omelett
I boks bogskinke skjært opp i biter
ca 200 gram ferske sjampignong
ca 100 gram vårløk
salt og pepper etter smak
6 store egg
2-3 ss fløte
Surr skinke og sjampinjonger i litt smør
Pisk sammen alt det andre
Hell alt opp i en stor langpanne på bakepapir, og fordel det godt.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter
Fordelen med dette er at det kan kuttes opp i like skiver, og du får en javnere steking på det.
Som så mange sier,man tager hva man haver,og det er bare å variere,men du å deilig det er å slippe å stå over steikepanna med omeletter:)
Jo jeg måtte lage pålegg til oss alle og å stå og steike flere omeletter i panna ,og som også har en tendens til å ramle fra hverandre er for å si det mildt Drit kjedelig:)
Så her er dagens omelett
I boks bogskinke skjært opp i biter
ca 200 gram ferske sjampignong
ca 100 gram vårløk
salt og pepper etter smak
6 store egg
2-3 ss fløte
Surr skinke og sjampinjonger i litt smør
Pisk sammen alt det andre
Hell alt opp i en stor langpanne på bakepapir, og fordel det godt.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter
Fordelen med dette er at det kan kuttes opp i like skiver, og du får en javnere steking på det.
Som så mange sier,man tager hva man haver,og det er bare å variere,men du å deilig det er å slippe å stå over steikepanna med omeletter:)