Siljevanilje
17-01-07, 09:24
jeg har jo gaatt paa ketolyse, skal vi se, siden mars i fjor.
og er blitt veldig gla i den maten jeg spiser. men har innsett at jeg kan ikke spise ketolyse mat for resten av livet. digger aa ha floete saus til enhver middag. og pisket krem med baer til dessert.
har kjopt boka og lest denne godt. men har allikevel noen sprm ang denne overgangen, hvor mange karber ca ligger man paa, og prosentvis naeringsfordeling. fett, karber og prottis.
jeg tror jeg kommer til aa savne fettet. hvordan gjoer jeg det da? kan jeg gaa ned litt karberne for aa saa heller oeke litt paa fette?
de to forste manedene tenkte jeg ogsaa aa ha soetfri lindeberg. for aa fa bukt med en oppblomstrende candida. :P
kan ogsaa nevne at jeg har laga ganskea mange ukes forslag med mat. maa proeve variere mest mulig.
har noen vaert borti det samme som jeg skal, har tips e.l.? men naar jeg kommer hjem skal jeg sette meg ned aa lese grundig her paa forumet som er om lindberg. er jo paa ferie naa. kan jo ikke sitte paa pc hele veien da :lol:
jepp jepp. takk for all hjelp. :klem:
og er blitt veldig gla i den maten jeg spiser. men har innsett at jeg kan ikke spise ketolyse mat for resten av livet. digger aa ha floete saus til enhver middag. og pisket krem med baer til dessert.
har kjopt boka og lest denne godt. men har allikevel noen sprm ang denne overgangen, hvor mange karber ca ligger man paa, og prosentvis naeringsfordeling. fett, karber og prottis.
jeg tror jeg kommer til aa savne fettet. hvordan gjoer jeg det da? kan jeg gaa ned litt karberne for aa saa heller oeke litt paa fette?
de to forste manedene tenkte jeg ogsaa aa ha soetfri lindeberg. for aa fa bukt med en oppblomstrende candida. :P
kan ogsaa nevne at jeg har laga ganskea mange ukes forslag med mat. maa proeve variere mest mulig.
har noen vaert borti det samme som jeg skal, har tips e.l.? men naar jeg kommer hjem skal jeg sette meg ned aa lese grundig her paa forumet som er om lindberg. er jo paa ferie naa. kan jo ikke sitte paa pc hele veien da :lol:
jepp jepp. takk for all hjelp. :klem: