Jeg ble plutselig helt tom for inspirasjon... Skal ha kyllinglår med salat til middag, men kommer ikke på hva jeg skal krydre dem med! Noen tips?
Skal helle rapsolje over, men mer vet jeg ikke...
Er veldig glad i kyllingkrydderet jeg da :rolleyes:
Jeg er veldig glad i herbamare krydderet som jeg kjøpte på helsekosten (urtesalt heter det vel..:))
Jeg gikk for gurkemeien jeg, takk skal dere ha alle sammen!
Det ble forresten utrolig godt:
Kyllinglår fra First Price (utrolig gode, med masse kjøtt på!) med rapsolje, gurkemeie, cayennepepper, chili, salt og paprikakrydder.
Serverte med tomater, oliven, rødløk, ruccola. Yum!
Det er veldig godt med litt salt og pepper, piffi allkrydda fra knorr og mye av krydder blanding fra kjøkkensjef Natvigs fra Black Boy. Dette er en blanding jeg liker veldig godt i alle fall:)
Serveres med en stor salat
Teryaki saus er utrolig godt å marinere i.