Kan man spise "vanlig" dressing på salaten, som Partydressing e.l? Eller må jeg lage en selv? Det er vel sukker i de ferdige? Noen som har ett godt tips til ei som liker "fete" dressinger?
Heisann,noen vil nok holde seg helt unna dressinger og heller lage selv,jeg har spist vanlig dressing hele tiden men har nettop funnet 2 dressinger på rimi (merket er matmesteren) i hamburger dressingen er det 3,4 karber pr 100 g og i hvitløk dressingen er det 0,7 pr 100 g i tillegg er disse desidert de beste dressingene jeg har smakt :) det er sukker i alle "ferdig dressingene men i disse er det ivertfall minimalt....
0,7 var jo veldig lite..Jeg ELSKER hvitløk..
Men jeg bruker vanligvis seterrømme med presset hvitløk oppi..Snadder!!:)
(Jeg elsker forsåvidt rømme også jeg....)
jepp,me 2 mmm digg e`di digg:D
Jeg har ikke funnet en dressing i butikk jeg liker, så jeg lager dressinger selv :) Her er to av dem:
1. 1 boks seterrømme, 1 tube sitronmajones, litt purre i ringer, litt agurk i strimler. Frisk og nydelig dressing som passer til det meste.
2. Like deler setterrømme og ekte majones blandes. Ha i hvitløk og gressløk etter ønske.