Isalien
02-02-07, 22:01
Jeg skulle lage deilig tacopai. Det gikk mildt sagt elendig.
Fulgte denne oppskriften, som mange skrøt av:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5317
Hva i huleste gjør jeg galt???
Proteinpulveret mitt heter Ekstra pro 300g - proteintilskudd av di og tri peptider. Inneholder hydrolisert kolagenprotein og hydrolisert myseprotein.
Det som skjedde var:
Jeg blandet proteinpulver med kaldt smør og eggehvitte - nøyaktig som oppskriften. Alt såre vel. Jeg satte det til kjøling, og presset det ut i formen etterpå, alt fint.
MEN så steiker jeg det. Først etter et kvarter med aluminiumsfolie har alt blitt en flytende masse hvor smøret flyter øverst.
Etter nytt kvarter har det skiftet farge til rødbrun, og er ikke flytende mer. Det ser litt karamellisert ut, men er tykk og stiv.
Har på fyll og sånn. Steiker videre. Når det er ferdig så har bunnen blitt BORTE. Det har tydeligvis fordampet inn i resten av fyllet, men det sitter litt igjen i kantene som smaker PYTON. Det gjør forøvrig resten av paien også, siden det er infisert med den samme greia (bare ikke så konsentrert).
Hva i huleste er det jeg gjør galt? :rolleyes: Er det pulveret? Er det meg? Er det dere som juger? ;)
:veitikke:
Fulgte denne oppskriften, som mange skrøt av:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5317
Hva i huleste gjør jeg galt???
Proteinpulveret mitt heter Ekstra pro 300g - proteintilskudd av di og tri peptider. Inneholder hydrolisert kolagenprotein og hydrolisert myseprotein.
Det som skjedde var:
Jeg blandet proteinpulver med kaldt smør og eggehvitte - nøyaktig som oppskriften. Alt såre vel. Jeg satte det til kjøling, og presset det ut i formen etterpå, alt fint.
MEN så steiker jeg det. Først etter et kvarter med aluminiumsfolie har alt blitt en flytende masse hvor smøret flyter øverst.
Etter nytt kvarter har det skiftet farge til rødbrun, og er ikke flytende mer. Det ser litt karamellisert ut, men er tykk og stiv.
Har på fyll og sånn. Steiker videre. Når det er ferdig så har bunnen blitt BORTE. Det har tydeligvis fordampet inn i resten av fyllet, men det sitter litt igjen i kantene som smaker PYTON. Det gjør forøvrig resten av paien også, siden det er infisert med den samme greia (bare ikke så konsentrert).
Hva i huleste er det jeg gjør galt? :rolleyes: Er det pulveret? Er det meg? Er det dere som juger? ;)
:veitikke: