Håkon
14-02-07, 16:18
Hallo folkens!
Jeg er ny her og tenkte å spørre om noe jeg har lurt på lenge. Det er egentlig et generelt lavkarbospørsmål, men siden jeg har valgt meg til Skaldeman-gjengen, legger jeg spørsmålet inn her.
Blir det flere lette karbohydrater i grønnsakene dersom man koker dem? Brokkoli for eksempel har 3,1 % karbohydrater (uten fiber). Skjer det noe med det prosenttallet om man koker brokkolien sønder og sammen? Den blir jo i hvert fall lettere fordøyelig.
Jeg aner at dette er et potensielt idiotisk spørsmål, men pytt.
Jeg er ny her og tenkte å spørre om noe jeg har lurt på lenge. Det er egentlig et generelt lavkarbospørsmål, men siden jeg har valgt meg til Skaldeman-gjengen, legger jeg spørsmålet inn her.
Blir det flere lette karbohydrater i grønnsakene dersom man koker dem? Brokkoli for eksempel har 3,1 % karbohydrater (uten fiber). Skjer det noe med det prosenttallet om man koker brokkolien sønder og sammen? Den blir jo i hvert fall lettere fordøyelig.
Jeg aner at dette er et potensielt idiotisk spørsmål, men pytt.