View Full Version : Oste-lasagne!
Her en dag lagde jeg noe kjempegodt!..
Jeg har lagd forskjellige lasagner før, med hvite neper blant annet..
Denne gangen prøvde jeg dette:
Stekte opp 400 gram kjøttdeig (fra ferskvaredisk på ICA)
Sammen med dette: en halv hvitløk
1/3 løk
3 skiver paprika i små biter
en klæsh grovhakkede tomater
en spiseskje rømme
krydder etter smak
i en kjele, helte jeg ca. 2 dl kremfløte, og lot det bli varmt...
Raspet en del ost, og hadde dette oppi fløten...
Lot osten smelte inn med fløten, til det ble en tjukk ostesaus...
La kjøttdeigblanding og osteskiver lagvis, sammen med ostesausen (mellom hvert lag)
Avsluttet med raspa ost på toppen
Stekte denne i ovnen som vanlig lasagne..
Denne var faktisk best dagen derpå..Etter å ha stått i kjøleskapet...
Da hadde den "satt seg" litt....:)..
Namme!!!
Denne må prøves en dag:sikle:
Konkelimonke
01-03-07, 11:05
Skal mekkast i dag! Nam!:D
Gled deg!!
Lurer på å lage denne selv..da har jeg mat som er lett å ta fram og varme opp også:)...
Denne blir du mett av!!Med masse deilig salat til....Yum!
nam. jeg ville ikke hatt hvitlø i
Dette skal jeg prøve en vakker dag! :D
nam. jeg ville ikke hatt hvitlø i
Hvitløk er jo det beste som finnes! Jeg må minst ha 2 fedd hver dag, i en eller annen matrett. I denne lasagnen ville jeg hatt 5-6 fedd minst. :sikle:
Jeg også ELSKER hvitløk!!!NAMM
Hehe, jeg også må ha hvitløk på alt. :D
denne skal jeg lage i dag
Denne lagde jeg igår.....gud så mektig......har middag idag også vi :ja:
Deilig var den :sikle:
hva betyr fedd?
Biter av hvitløk. En av delene som er i hvitløken, skjønner? :)
båter?
Ja, det kan man jo godt kalle det. :)
Ja, det kan man jo godt kalle det. :)
Kan man ikke kalle det for "biter" da??? :D :D :D
.
en ting til,det står rømme,men så blir det bare forklart hva du skal med fløten og resten? er det skriveleif?
Nå vet ikke jeg hva Hyper gjør med sin, men jeg rørte inn rømmen (jeg brukte kesam) i kjøttsausen og lagde ostesausen alene etterpå :ja:
Litt dårlig forklart kanskje, men det står
"Jeg steker opp kjøttdeig blablabla, med dette:"
Jeg har altså rømmen oppi kjøttdeigblandingen.....
Og ostesausen lager jeg med fløte....
Det heter da FEDD! :lol:
Jeg bare forklarer h*n som ikke visste hva det betydde, jeg. :)
Ja, det var ikke til deg, hehe.
det var sååå digg! hvor mye karbo er det i?
Ja, det var ikke til deg, hehe.
:D :D :D :D
.
spør igjen..hvor mye karbo??
spør igjen..hvor mye karbo??
Bare å regne ut det vettu... mengde og ingredisenser står oppført, og matvaretabellen finner du jo også her inne på forumet, om du ikke har den hjemme... ;)
.
Denne var dødsgod ja...
skal lage den for 2. gang nå
Denne gleder jeg meg sinnsykt til å prøve.
I morgen må det bli ja. :D
Noen som har regna antall karbohydrater?
Ser ikke ut til at noen har gjort det nei, men det ska ikke være noe problem å regne ut selv om man tar for seg matvaretabellen på forsiden av forumet. :D
Jeg lagde denne for 2 gang idag. Den er bare kjempe god !!
Jeg brukte en boks(400g) hakkede tomater, litt paprika og 1 liten løk.
totalt karbe innhold på den jeg lagde idag ble ca 37 g
Det er jo veldig avhengi av hvor mye enn bruker av de forskjellige tingene.
Tusen takk for flott oppskrift Hyper !! :D
Hei!
Lasagnen høres kjempegod ut! Den må jeg prøve! Er veldig glad i sånn type mat og må innrømme at min hjemmelagde, ordentlige lasagne er noe jeg savner mest!!! Men man blir jo en ganske god kokk etterhvert som man finner fram til nye retter. For de som er glad i fisk så har jeg en kjempegod rett som jeg vil dele med dere.....vet ikke hvor mange karber det er i den, men det kan ikke være mange, og det er veldig godt!
Fiskewok:
4 laksefileter skjæres i terninger, marineres et kvarter i 2 ss kikoman og 2 ss eplejuice.
en håndfull sukkererter
oppkutt av en halv rødløk
broccoli
oppkutt av 1 gulrot (kan sløyfes)
Dette wokes i rikelig med rapsolje til det er mørt. Tilsett fisken og marinaden og wok til fisken er ferdig. Smak til med mer kikoman hvis ønskelig.
Dette er faktisk veldig godt kaldt også!!
Dytter opp denne jeg, for dette er superdigg middag! Ungene elsker den! I dag skal vi ha besøk, og da skal en stor porsjon lages!
Er det bare meg, eller blir denne mindre mettende etter å ha overnattet i kjøleskapet, enn når den er fersk? Laget min egen variant i går, med shish-kebab krydder, av alle ting, og spiste ca. 1/3 og ble stappmett (og fornøyd!). Mens i dag har jeg spist resten - to måltider :shifty: - uten å bli like stappa. :confused: Den hadde "sunket" en del i formen óg, var en centimeter tynnere. :stortsmil
Uansett, fantastisk oppskrift! Meget velsmakende, så takk for den. :)
Kun ett ord: NYYYYDELIG!!!:sikle:
Jeg hadde oppi en halv boks med snøfrisk naturell i sausen sammen med osten. Mmmmmm... Knallgodt!
Denne må jeg lage snart igjen..til helga tenker jeg!!!
Jupp§
Det er ikke ofte alle fire ungene + mannen liker samme maten altså. Jeg lager ikke annen mat til den eller de som rynker på nesen, men de blir sittende og plukke og pelle. I går gikk ALT ned på høykant!
Takk Hyper:sikle: Blir ikke lenge til neste hang for å si det sånn:)
;)
Jeg skal lage denne i helga!!
;)
Jeg skal lage denne i helga!!
Bon apetit:)
Jeg tror jeg skal lage den en gang i uken, helt til jeg blir lei. Sånn som med kyllinggryta til Iset... hehe...
Hvor lenge skal den stå i ovnen? Til osten er smelta?
Hvor lenge skal den stå i ovnen? Til osten er smelta?
Ja, jeg lot den stå til osten boblet og søyt (skrives vel ikke sånn, men...), deeeeilig:sikle:
Denne skal jeg ha i dag. :sikle:
Og jeg skal ha den i morgen. :D
Denne skal jeg lage til helga, ser skikkelig digg ut :sikle:
Denne skal jeg lage til helga, ser skikkelig digg ut :sikle:
Anbefales definitivt! Bon apetit!!!:sikle:
Men dette blir bare en liiten form, vel? Mengdene så så små ut. Jeg tror jeg dobler den, kjøper en stor pølse (750 gram) med kjøttdeig og bruker 4-5 dl fløte, kanskje. Så sender jeg bare med mannfolket rester til lunsj på jobb, og fryser evt. ned rester (det er vel bare en hypotetisk situasjon da).
Den metter noe sinnsykt. Klarte bare en liten porsjon jeg.
Jeg lagde denne i dag jeg..Stekte opp 2 kjøttdeiger, og resten slumper jeg:)..
NAMMIS!!
Også sÅÅ mett...
Vi har hatt kjøtt- og ostesuppe til middag i dag. :lol:
Jeg laget den hvite sausen altfor tynn, så lasagnen ble suppe. Men det var knakende godt allikevel! Dessuten blir den fastere når den avkjøles og får satt seg litt, regner jeg med. Jeg teller jo ikke karber, så jeg tilsatte en hel revet løk, 4 hvitløksfedd, en hel boks tomater, 2 revne gulrøtter, 1 revet frisk chili og en rød paprika. Nam.
Gleder meg til jeg kan lage denne. :sikle:
Denne har jeg spist på i går og i hele dag;)...mmmm
Dette ble den første oppskriften jeg testa fra dette forumet, og så sinsykt godt!!
Fulgte oppskriften din i første post, men la i 3 skjeier rømme , og hadde en hel finkuttet chili oppi i tilegg, for litt ekstra trøkk :)
I tilegg i ostesausen (2dl fløte + 150gr reevn ost) hadde jeg oppi ca 1/4 av en pakke med sån Old El Paco (texmex aktig produkt) cheddar cheese dip, for å ytterlig tykne sausen litt. Det ble vel en 4-5 karbs ekstra der, men såå verdt det!
Anbefales varmt :) Skal til på dobbel porsjon nå, så har jeg litt snacks og måltider for noen dager fremover.
Denne cheddar dipen bruker jeg og av og til..kjempegod!!
Så BRA at dere liker lasagnen!!!!
Jeg eeelsker den!!:)
tror jeg skal lage en diiiiger posjon av denne i morgen og fryse ned i mindre beholdere, til lunsj for mannen og meg selv!
Har TW Ultra+, 5 l, den skal fylles!
Jeg ønsker meg større kjøleskap/fryser..
Kjøleskapet vårt virker nesten ikke, og fryseren (som virker) er altfor liten...
:(
Jeg må bare fortelle om min variant av denne deilige lasagnen som jeg laget i helga.
Jeg steker 500 gram karbonadedeig. (liker den mye bedre enn kjøttdeig)
Krydrer etter smak (Jeg brukte faktisk tacokrydder denne gangen) og heller over 1 bx landlord tomater (som jeg har finmost med stavmikser sammen med litt salt og en liten ts splenda))
Lar dette surre sammen leeeeeeeeeeeeeeeeenge (viktig)
Lager ostesaus av en bx fløte med ca 1/2 pose revet Jarlsberg (ferdigpose) salt og pepper, og jevner med 1 ts johannesbrødkj.mel for å få skikkelig tykk saus.
Lar trekke ganske lenge denne også.
Så til den beste biten. Lager "pastaplater" av en slags lavkarbolappe-oppskrift.
2-3 egg, ca 1/2 bx cc, salt, pepper og resten av jarlsbergposen. Visper eggene til eggedosis (eller i alle fall nesten..hehe) har i CC og resten av osten. Jeg bruker den lille bollen som fulgte med stavmikseren. (Den med kniver) Kjører alt sammen til en fin røre. Helte den i en liten langpanne og stekte ved 200 grader i tja... 20 minutter kanskje... Delte den i stykker som passet i formen jeg skulle lage lasagnen. Jeg brukte en rund og litt høy form.
Legger lagvis, begynner med kjøttsaus, så ostesaus, så platene (egentlig lappene..hihi) så kjøtt, ost........osv. (Det ble to lag med lappe/platene og det var egentlig akkurat passe :) Tilføyer: steker den som vanlig lasagne i ovnen.... tror det var 200 grader i ca 1/2 time. Lot den "hvile" på benken en halv times tid etter steking...
Denne smakte himmelsk!! Særlig med masse deilig grønn salat ved siden av
.... og det beste av alt... Den smaker enda bedre når den er kald. Da kan man dessuten skjære den i pene skiver :)
Hadde med meg i matboksen på jobb i dag, sammen med en god salat. Det er virkelig en lunsj som holder deg mett lenge!:D!
Jøss den må jeg virkelig prøve ut, Gunhild!
Jøss den må jeg virkelig prøve ut, Gunhild!
Jeg også, mulig dette blir morgendagens middag!
denne Lasagnen var bare knall god:D meg og Xb mekka noe her om dagen.
jammen med har jeg lagd opp en stor porsjon som står i ovnen nå:D
siiikle..
HVORFOR har jeg ikke sett denne FØR?
jaja... lagre til bedre tider :D
takk Hyper!
Oj! Dette hørtes digg ut. Men kan man spise dette på fedon? Hvis jeg tar masse grønnsaker ved sidenav?
Denne må prøves etter påske!
Handlet inn til helligdagene allerde, desverre.
Dette er helt klart vinneren av middager hittil på ketolysekuren. Utrooolig godt!:p Lagde i går, - igjen.
Hva står cc for i oste-lasagne oppskriften? Ny på ketolyse... ;)
Hva står cc for i oste-lasagne oppskriften? Ny på ketolyse... ;)
Hei du!
CC er en forkortelse som går igjen mye her inne, så det er bare å lære først som sist:) Det står for cottage cheese.
Velkommen, lykke til med ketolysen!
så braaa at denne faller i smak!!
og spennende med flere varianter!!
Hei du!
CC er en forkortelse som går igjen mye her inne, så det er bare å lære først som sist:) Det står for cottage cheese.
Velkommen, lykke til med ketolysen!
Aha! :p Så bra :))). Da blir det lasagne på 30 års dagen min. Gjestene skal få sin egen med karbs men utrolig greit at man kan spise nogenlunde det samme!
Takk for svar :)
namnam,blei en god porsjon i dag å:)
fin fredagsmat etter ei hard uke:)
Denne skal stå øverst på listen over oppskrifter som skal prøves når jeg jeg får lov til å spise ost og fløte igjen. :)
Denne skal vi ha i dag, men hvor lenge steker dere den, og på hvor mye?
(Så lenge siden jeg har laget lasagne at jeg husker ikke.)
Jeg steker den til osten på toppen er gyllen jeg..rett og slett....ingen pasta eller noe som skal bli myk så..;)
Laget denne i går og den var veldig god. Mannen min syntes det var sååå godt med noe annet enn egg. Trur han begynner bli lei:)
Åja, det ble veldig godt!
Mannen var også fornøyd.
Denne lager jeg hver fredag, og den er kjempegod!:D
Denne er super god. Laget den mange ganger allerede. Nam, nam...
LEnge siden jeg har lagd den..merker det er på tide snart;)
GOD kald også!!Genial til lunsj og sånn...
Photobscura
01-05-08, 19:23
Dæng, jeg kjøpte bare rømme, lurer på om jeg kan lage ostesaus av rømmen? :o
Og det fant du jo ut at du kunne:):)
Photobscura
01-05-08, 21:54
Ja! Det gikk så fint atte :)
Fant forresten ut av hele oppskrifta er på ca 24,5 gr kh (men da brukte jeg 35 gr sopp og 45 gr purreløk, hadde ikke de andre ingrediensene). Jeg spiste ca en tredjdel, så det ble da omtrent åtte karber.
Og SÅ god! Mmmmmm :sikle:
Laget denne for første gang i dag. Fantastisk god! Takk Hyper :klem:
Tilsatte et egg i ostesausen (rørte det inn når jeg tok pannen av platen), det ble veldig godt :ja:
Neste gang skal jeg ha muskat i ostesausen også, og stekte aubergine-skiver mellom lagene, så blir det moussaka :heia:
BUMP
Skal lages til uken!
Photobscura
22-06-08, 02:18
Jeg har laga dobbel porsjon! Mmmm! Holder til dommedag! Tips: Jeg hadde en halv ts chilli til dobbel oppskrift, yummi!
denne skal jeg prøve å lage til helga!! :D tenkte jeg kunne lage den på lørdag så kan vi ha det som lunsj restene på søndag!! :)
Namm denne må lages i dag!!
Skal lage denne igjen i helgen, med gresk salat til - YUM!
Denne skal jeg ha som en av middagene til neste uke:-)
Driver å lager handleliste. Skal planlegge alle middagene for neste uke tenkte jeg.
Haha, jeg prøvde å lage denne..:p
Men jeg hadde ikke helt de rette ingrediensene.. Så prøvde å improvisere litt:p
Jeg stekte kjøttdeig, og hadde på posesaus (for det var bare det jeg hadde), samtidig som jeg prøvde å lage ostesaus.. Men hadde i osten for tidlig, så den forsvant.. Og hadde litt for mye melk og fløte...
Resultatet ble melk m/ pittesmå ostekuler med en og annen kjøttbit her og der, og masse ost.:p MEN.. Dagen etter, når den var kald, hadde alt stivna, og da var den veeeeldig god!:)
Så anbefaler dette, så godt som jeg kan hvertfall!:)
Denne står i ovnen nå og vi er to spente tryner som venter med sultne mager!
Bytta ut den grønne paprikaen med 50 gram aromasopp. Synes det smaker så mye bedre. Det lukter himmelsk, men ser litt ut som ostesuppe der inne. :D Satser på at det ordner seg om den bare får stått og avkjølt seg litt.
Denne var veeeeldig god. Ungene og jeg likte den, mannen er ute så han må vente.
Tipper han kommer til å digge denne han og. :D
Dere som har prøvd begge sortene - er de like god? Eller hvilken foretrekker du? Med eller uten "lasagneplater" (Gunhild sin)
Denne kommer glatt til å bli en favoritt her ja :)
Skal prøves denne uka (og sikkert neste uke, og neste uke og neste uke) ;)
-j
Min lasagne så bedre ut enn den smakte.....*urk*
Smultsmurfen
20-01-09, 09:14
Lagde denne i går! Fulgte kanskje ikke helt mål og mengde, siden jeg prøvde å lag en litt større porsjon, men den var ihvertfall supergod!!!:D
Smakte akkurat som lasagne!! :)
Sambo likte den ikke, men så blir han jo kvalm bare han vet at det KAN være rømme eller fløte i noe da...:blinke:
Gleder meg til å spise rester i dag :D Halvparten ligger i fryseren og en stor bit i kjøleskapet ;) Hurra!!
Dette er min nye favoritt!! Drømmer om den hele ukaa!! Såååå nydelig:)
Å, nammenam! Denne blir middagen vår i morgen og lunsj dagen derpå :)
Hmm, prøvde å regne ut karber på denna, å æi kom bare fram til 17,6 på hele! E d æi som regne feil eller? Ser jo at nån har kommet til 37 kbh! Har ikke regna me krydder da, for d har æi ikke funne nån tall på, men kan d ha SÅ mye å si? Har runda oppover alle tall. :)
400 gram kjøttdeig 0
hvitløkskrydder ?
1/3 løk (ca 45g) 2.7
ca 25g paprika i små biter 1.1
110g grovhakkede tomater 6.0
2 spiseskje rømme 1.0
krydder etter smak ?
2 dl kremfløte 5.8
Ost i fløten og på toppen 1.0
Høres nam ut. Om man liker aubergineller squash kan disse brukes som lasageneplater, så blir den litt ¨drygere¨.Prøvde det selv for en stund siden. Ble litt sånn moussaka med italiensk vri. Kjempegodt!:p
de gjør jeg:nikker: legger squashskiver mellom lagene, hiver oppi chilli og hvitløk...ååå så god!
Dytter opp tråden på aller tiders lavkarbo middag! Denne er så god! Dette skal vi ha i dag og jeg gleder meg skikkelig!
Nam! Dette var godt! Spist to porsjoner (middag og kvelds) i dag, og har igjen mer til i morgen. Lagde dobbel porsjon :D
Dette er skikkelig kosemiddag ja! Elsker ostelasagne! Spiser med en stor neve ruccula salat oppå og et par spiseskjeer hvitløksdressing.
jippi!
gleder meg til i morgrn. da blir det lasagne...
Denne skal lages til middag i dag:D Har fått beskjed om å lage middag til hele familien, og jeg gidder ikke lage to middager (lavkarbo til meg og vanlig til dem). Denne høres jo sinnsykt god ut:D
Da kan du bare glede deg - den er KJEMPEGOD!
Har laget den 2 ganger siste 10 dagene :D
Og har du noe til overs imorgen så er den nesten enda bedre da!
Hadde forøvrig oppi litt squash og i min jeg. ;)
Jente 1980
05-08-09, 21:50
Nå har jeg ostelasagne i ovnen for andre gang, nyyydelig er den:-) Har litt ekstra hermetiske tomater i seg, det tror jeg gjør seg bra! Gleder meg, Mmmmm... Og samboer som ikke er på lavkarbodiett likte den også. Han skal få brød til. Så har vi Ruccola og hvitløksdressing.
Takk for herlig oppskrift!
Mmmmmmmmmm :D
Herrrrrlig! Dette tror jeg bør bli et fast ukesinnslag i vår familie. Mannen var meget fornøyd med middagen. Og med lunsjen dagen etter.
Jeg syns enda det er litt vanskelig å finne nye middager, men denne er så god at vi kan ha den ofte.
Takker
Lagde denne for første gang i går. Den ble litt "suppete", muligens fordi ostesausen ikke ble så tykk, men smaken var alldeles nydelig!
Den skal lages flere ganger - uten tvil!
Tusen takk for oppskrift :blomster:
Lagde denne for første gang igår kveld, og den var nydelig! Kanskje litt tynn i konsistens igår, men var mye fastere i fisken i dag :-) til og med gubben likte denne :-)
Har til og med lagret denne som favoritt. Skal lages i løpet av uka.
Føyer meg til hyllningene. Fantastisk god! Lot den stå en god stund etter steking, så det fikk satt seg litt. Litt suppete, men ikke mer enn det pleier å være.
Og med hjemmelaget hvitløksdressing var måltidet fullendt. *slafs*
(og en liten salat til forret da)
Denne skal jeg prøve meg på fredagkveld :)
Denne har jeg prøvd i dag, og den var kjempegod (særlig som kveldsmat etter å ha fått stått noen timer).:)
kjempe godt! noen som vet hvor mange karbo man får i seg?
Lagde denne til middag i dag, det var en voldsom hit her i huset! :-) gikk ut en tur etter middag og når jeg kom hjem igjen var restene etter middagen, som nesten var halvparten av forma også borte... Noe som var litt trist i og med at jeg gledet meg til å ha det til lunsj i morra.. :-) men det er definitivt en rett vi skal lage flere ganger! :-)
Har levd på kylling og salat de første tre dagene av dietten min:p Denne mat tråden kommer nok til å redde meg fra å bli lei av mat ganske fort:)
Denne lasagnen hørtest kjempe herlig ut!:) Jeg elsker lasagne, og var skeptisk til å slutte å spise det!:)
Takk for flotte tips:)
Denne er virkelig god ! Og jeg er kresen! Men husk å lage oste-sausen tykk nok.....det er det beste...og dessuten, etter min mening er lasagnen best dagen derpå. Da har den "satt seg" litt ;) Yummi!
Er enig der, at spessielt lasagne smaker bedre dagen etter! :p :)
Men det er Vanskelig å gi seg i tide før den blir tom, slik at den kan settes i kjøleskapet et døgn...:rodme::stuart:
nam, lagde den i går ettermiddag, veldig god. Smakte på den igjen i dag tidlig...knallgod :)......kjenner fettsmaken lange veier :)
jeg hadde kun litt agurk og krossade tomater, 100 gram av hver og 100 gram seterrømme og 100 gram fløte...lettere synes jeg å regner karbsinnholdet da, ja og så 500 gram kjøttdeig(mye kjøtt ja) og masse ost :) men herlighet....den metter jo nesten forever :) og det er jo slik mat jeg er ute etter :)
Denne skal prøves idag, uten tvil! :D
Men, går det ann å ha noe JBKM i sausen for tykkelsen?
Photobscura
15-03-11, 16:46
Men, går det ann å ha noe JBKM i sausen for tykkelsen?
Joa, men det har liten hensikt. Sausen blir tykk av seg selv. Bare vær litt tålmodig! ;)
Tenkte jeg skulle lage denne til helga, hvor mye ost bruker dere til sausen?
Denne skal prøves i morgen :)
Denne blir middagen min i dag! Skal lage "vanlig" lasagne også, men det får de andre spise :)
Da er lasagne fortært, og den var nydelig :) Takk for oppskriften!
Jeg brukte squash istedenfor osteskiver imellom, var litt i tvil - men det var kjempegodt :)
Har prøvd denne oppskriften nå, bare at jeg sløyfet paprika og puttet sjampinjong i kjøttet i stedet. Dessuten brukte jeg squash som mellomleggsplater i stedet for ost, men hadde så klart ost i fløtesausen og på toppen.
Resultatet ble helt himmelsk godt!!!!!!!!! Dette må jeg jammen lage igjen. NAM!
Dytter opp tråden med verdens beste og enkleste hverdagsmiddag! Gjett hva jeg skal lage til lunsj og middag?
Åh sikle denne var god..olala, den kommer til å bli brukt litt ja!
awh! Det ble ikke oste-lasagne, men oste-lasagne-suppe :P bedre lykke neste gang! :D
Elsker lavkarbolasagne. Synes det er bedre enn vanlig lasagne, men det må være masse hvitløk i den og jeg liker også å bruke squash som plater mellom sausen. Smaker enda bedre oppvarmet enn nylaget ja :D
Hihi..har vært borte fra forumet en stund..men er tilbake nå...
Så GØY å se at denne tråden fortsatt er oppe og går:):) Er jo noen år siden oppskriften ble lagt ut! Og det er LENGE siden jeg har laget denne middagen...Kanskje på tide snart!:)
Velkommen tilbake Hyper! Denne oppskriften har jeg brukt i mange år og den er en gjenganger.
Skal lage denne i dag :sikle:. Det eneste jeg skal gjøre annerledes er å brukte mikrostekte lettost fra Synnøve.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.