**Angelica**
23-02-07, 16:18
Hei! :)
Jeg har ikke smakt soyaproteinet eller soyamelet, men har lest at mange her inne synes det er vondt på smak.
Bare et lite tips: Jeg bruker proteinet fra tech nutrition. ProZyme heter det, og det selges i flere smaker, derav en nøyral uten smak eller lukt.
Dessuten inneholder det bare 0,6g KH pr 100g i motsetning til soyaproteinet som inneholder 2,8? Eller 2,6? Husker ikke i farten.
Nå har ikke jeg våget å bytte ut hele soya/bakemiks andelen med dette proteinet da, men det sies at det fint kan brukes til baking o.l.
Jeg brukte en liten andel bakemiks (40g) og en stor andel (135g) av dette proteinet i et brød jeg bakte. Dette ble vellykket, og godt på smak.
I neste omgang skal jeg bytte ut hele. :)
Legger ved en link til siden der det selges:
http://www.tn.no/shop/produkt.aspx?id=701
Jeg har ikke smakt soyaproteinet eller soyamelet, men har lest at mange her inne synes det er vondt på smak.
Bare et lite tips: Jeg bruker proteinet fra tech nutrition. ProZyme heter det, og det selges i flere smaker, derav en nøyral uten smak eller lukt.
Dessuten inneholder det bare 0,6g KH pr 100g i motsetning til soyaproteinet som inneholder 2,8? Eller 2,6? Husker ikke i farten.
Nå har ikke jeg våget å bytte ut hele soya/bakemiks andelen med dette proteinet da, men det sies at det fint kan brukes til baking o.l.
Jeg brukte en liten andel bakemiks (40g) og en stor andel (135g) av dette proteinet i et brød jeg bakte. Dette ble vellykket, og godt på smak.
I neste omgang skal jeg bytte ut hele. :)
Legger ved en link til siden der det selges:
http://www.tn.no/shop/produkt.aspx?id=701