View Full Version : Tilbehør


Hege_
27-03-07, 18:34
Hva bruker dere som tilbehør til middagene? Det syns jeg er vanskelig å variere. Å steke en fisk eller kyllingbit er jo den enkle jobben Jeg syns lett tilbehøret blir kjedelig for jeg mangler fantasi..

Nillomien
27-03-07, 18:36
jukseris=)
Eller salat med fetaost.. nam nam

Gerd
27-03-07, 18:56
Stekt blomkål og brokkolibuketter i smør. Snaskens(Jeg bruker det som poteten min)
Stekt fersk sjaminjong i smør, salt og pepper.(Koker du det med fløte blir det en herlig saus)
Salatblader med rømmedressing(nydelig til fisk)

Mamseboms
27-03-07, 19:18
Hva er jukseris?? :confused:

Til nå har jeg brukt stekt sopp, løk og bacon - med en boks fløte og litt creme fraiche - og jeg har laget brokkolimos. Det er kjempedigg :D Også har jeg laget en lett salat av isbergsalat, ruccola, agurk, rødløk og fetaost.

Smørstekt brokkoli og blomkål høres veldig godt ut, så det må testes.

Gerd
27-03-07, 19:21
Hva er jukseris?? :confused:

Til nå har jeg brukt stekt sopp, løk og bacon - med en boks fløte og litt creme fraiche - og jeg har laget brokkolimos. Det er kjempedigg :D Også har jeg laget en lett salat av isbergsalat, ruccola, agurk, rødløk og fetaost.

Smørstekt brokkoli og blomkål høres veldig godt ut, så det må testes.

Man tager et stk blomkålhode, kutter av så mye som man vil (vi brukte et halvt middels stort til to grådige) og rasper det grovt i kjøkkenmaskin. Vrrr! Det skal være som omtrent riskorn, ikke glatt som mos, altså.

Sleng en klatt smør i bunnen av en mikrosikker form og hell blomkål-"risen" over. Mikre uten lokk på full guffe i 7 minutter. Ta-dah! Ferdig til å helle din yndlingsutgave av en deilig, fet, smakfull saus over.

Hege_
28-03-07, 09:05
Stekt blomkål og brokkolibuketter i smør. Snaskens(Jeg bruker det som poteten min)
Stekt fersk sjaminjong i smør, salt og pepper.(Koker du det med fløte blir det en herlig saus)
Salatblader med rømmedressing(nydelig til fisk)
Denne sausen må testes.. :rolleyes: