View Full Version : Yoghurt bringebærkake:)


Dolly
30-03-07, 12:01
Jeg har funnet ut at jeg bare mååå ha kake med meg på hytta i påsken, og tenkte jeg skulle lage om yoghurtkakeoppskrifta jeg har..

Den inneholder:

1 boks hermetiske fersken (bytter ut med 100-200 gram frosne bringebær)

6 dl fløte (den er jo grei)
100 gram sukker (byttes ut med splenda)
skal piskes

1 stor boks med melonyoghurt (bytter ut med naturell)
piskes i kremen etter den er stivpisket

1 dl ferskensaft fra boksen oppvarmet (bytter ut med sterk fun bringebærsaft)
7-10 plater gelatin smeltes i saften..

Gelatinen has i kremen i en tynn stråle og frukten(bringebærene) røres inn..

Den opprinnelige kaken er utrolig frisk og god..

og med min kombinasjon så er det iallefall godt under 30 karbohydrater i hele kaka.. og det er ei stor kake:)

Hva tror dere om dette?

har ikke prøvd å lage den enda, men det skal vel gå?

Siljevanilje
30-03-07, 12:28
den hørtes god ut, og den må jo gå, så lenge du ikke spise den opp alene
:D

Dolly
30-03-07, 12:53
den hørtes god ut, og den må jo gå, så lenge du ikke spise den opp alene
:D

tror ikke det er fare for det vi skal være 7 voksne og 1 barn på hytta.. så det blir nok ikke mer enn et lite stykke er jeg redd..

men kommer til å lage en når jeg er på hytta og hvis det er en suksess:)

Enid
30-03-07, 14:36
Mmm, denne fikk jeg veldig lyst til å lage!

Hedda:)
01-04-07, 13:40
Høres god ut, den skal jeg teste om et par måneders tid. http://www.pratekompaniet.net/forum/images/smilies/fnis.gif

Nett
01-04-07, 15:59
Å, den hørtes god ut ja, må nok prøve meg på den. Men husk å pisk fløten til krem før du har i søtstoffet;) .

Hedda:)
01-04-07, 16:58
Å, den hørtes god ut ja, må nok prøve meg på den. Men husk å pisk fløten til krem før du har i søtstoffet;) .

Hvorfor er det viktig?

Iset
01-04-07, 17:07
Hvorfor er det viktig?

Kremen blir ofte suppe om du har splenda i den før du pisker den. Jeg glemte meg ut sist og den ble aldri helt stiv, skikkelig halvstiv suppe.

Hedda:)
01-04-07, 17:11
Ok. :)

bluVelvet
02-04-07, 20:57
For å være på den sikre siden bør du smake på den varme fun-light'en først. Jeg tror muligens den mister søtsmaken sin hvis den blir oppvarmet....?

Dolly
02-04-07, 21:01
For å være på den sikre siden bør du smake på den varme fun-light'en først. Jeg tror muligens den mister søtsmaken sin hvis den blir oppvarmet....?

den skal jo bare være varm nok til å smelte gelantinen..