guro
08-06-04, 22:21
Kathy’s gryterett
Brun 500 g rent kjøtt (svinefilet, lam eller kylling) lett i smør og legg til side på et fat.
Fres så:
1 grovhakket løk
3 fedd hvitløk
2 ts spisskummen
3 ts koriander
Ha kjøttet tilbake i gryta, sammen med
4 gulrøtter i relativt store biter
½ liter god buljong eller kraft
150 g tørkede aprikoser i biter
1 neve skållede mandler, eventuelt grovhakkede
(aspargesbønner)
litt revet ingefær
Kok opp og la surre på lav varme under lokk i ca 45 minutter. Mot slutten av koketiden kan tilsettes:
frest sjampinjong.
Jeg serverer den med brokkoli og litt brun basmati ved siden av. Du må legge til fett for at måltidet skal komme i balanse. Jeg tar fett som tilskudd.
Brun 500 g rent kjøtt (svinefilet, lam eller kylling) lett i smør og legg til side på et fat.
Fres så:
1 grovhakket løk
3 fedd hvitløk
2 ts spisskummen
3 ts koriander
Ha kjøttet tilbake i gryta, sammen med
4 gulrøtter i relativt store biter
½ liter god buljong eller kraft
150 g tørkede aprikoser i biter
1 neve skållede mandler, eventuelt grovhakkede
(aspargesbønner)
litt revet ingefær
Kok opp og la surre på lav varme under lokk i ca 45 minutter. Mot slutten av koketiden kan tilsettes:
frest sjampinjong.
Jeg serverer den med brokkoli og litt brun basmati ved siden av. Du må legge til fett for at måltidet skal komme i balanse. Jeg tar fett som tilskudd.