View Full Version : Hvitløksmarinerte reker


ollienol
16-04-07, 10:17
Hei
Legger inn en oppskrift som jeg synest er kjempe god. Og det beste det er ikke mange karber i den:

Det blir ca 3 porsjoner.
1 beger creme frache
saften fra 1/2 sitron
ca 1 hvitløk (kanskje litt mye med en hel.)bruk den uten fedd det smaker best.
litt dill
masse reker
ost på toppen

gratineres i ovnen

MMMMMMMM:p

Stinen
15-05-07, 15:52
Hmm.. Er dette godt? Så kjempe spennende ut. Må kanskje prøve.

Ziggy
15-05-07, 18:41
Har ingen erfaring med å gratinere reker i oven, men vet at de fort kan bli seige om de stekes/kokes for lenge...

Lurer derfor på hvor lenge du gratinerer de, er det midt i ovnen, og på hvor mange grader???

.

Photobscura
15-05-07, 20:49
Jeg pleier å sprøsteke dem i smør og hvitløk før jeg putter dem i f.eks en gryte eller spiser dem sånn som de er:) Satans godt!

ollienol
26-05-07, 14:08
Har ingen erfaring med å gratinere reker i oven, men vet at de fort kan bli seige om de stekes/kokes for lenge...

Lurer derfor på hvor lenge du gratinerer de, er det midt i ovnen, og på hvor mange grader???

.


Jeg pleier å varme opp ingrediensene først slik at det ikke skal stå så lenge i ovnen.,da tar jeg rekene oppi når jeg tar det i ovnen. Steiker jeg det på 200 grader midt i ovnen i ca 5 minutter, til osten har smeltet.
Det går helt fint å bare blande alt sammen kaldt å sette det i ovnen også. da må det bare stå i noen minutter xtra .
har aldri opplevd at rekene blir seige.
Lager det i små porsjonsformer.