Skal de være litt sånn lefseaktige i konsistensen eller sprø? Mine smakte veldig egg...mener jeg fulgte oppskriften, men må jo ha gjort noe feil, siden jeg ikke syns de var så innmari gode..
Ops ops...ingen klaging på Ziggy dette her altså...:o
Sorry at dette innlegget kom flere ganger altså :veitikke:
Sorry at dette innlegget kom flere ganger altså :veitikke:
Tok bort den andre tråden jeg :)
Ta mer krydder i de.. Jeg syntes de er bedre da..
Skal de være litt sånn lefseaktige i konsistensen eller sprø? Mine smakte veldig egg...mener jeg fulgte oppskriften, men må jo ha gjort noe feil, siden jeg ikke syns de var så innmari gode..
Ops ops...ingen klaging på Ziggy dette her altså...:o
Hei.
De blir sånn lefseaktige ja. Men du kan ta de en runde i brødristeren, da blir de litt sprø.
Bruk forskjellig krydder og urter i. :)
Masse oregano og basilikum tar bort eggesmaken. :ja:
Mine blir også myke, men vi lar dem ligge fremme på rist hele dagen siden det aldri tar mer enn 8-9 timer fra de lages til de er borte, og da blir de sprøere mot kvelden. :geip:
LilleVille
22-04-07, 14:50
Jeg synes de smaker omelett med krydder... Uansett hva andre sier :)
Lagde mine første lapper nå i dag og de ble alldeles nydelige. La dem på rist rett etter steking og hadde masse godt krydder på.
Etter å ha lest så mye positivt om polarbrødlappene prøvde jeg å lage dem i går, men det ble dessverre heller mislykka. Jeg skylder ikke på Ziggy, det var nok min feil at det ble slik. I et anfall av overmot og iver gikk jeg i gang med å lage dem uten å ha forberedt meg godt nok.
Jeg hadde ikke bakepapir i huset, for i mitt lavkarbounivers er baking en ikke-eksisterende aktivitet, så jeg tok sjansen på å legge dem rett på plata. I tillegg var jeg ikke klar over at de kom til å ese så mye utover som de gjorde. Så istedetfor noen pene små lapper fikk jeg ei sammenhengende stor kake som dekket hele steikeovnsplata og satt fastklistret i underlaget :p
Men godt smakte det likevel, og klok av skade og egne feil vil jeg prøve på nytt. Må bare kjøpe bakepapir først...
...og klok av skade og egne feil vil jeg prøve på nytt. Må bare kjøpe bakepapir først...
:D :D :D
.
Nå har jeg prøvd på nytt, denne gang med bakepapir og små lapper som ikke flyter utover. Det ble kjempebra! Nam nam.
Neste gang jeg lager lappene skal jeg prøve å lage pizza, det er en av de få matvarene jeg savner ved å leve på lavkarbo.
bruker denne mest som pizzabunn.. det er sinsykt godt=)