View Full Version : Mål


magdalena
12-06-04, 20:34
Var bare interessert i å vite hvor dere måler cm?Er ikke så sikker på om jeg måler på samme sted,men en grei måte er vel å måle rundt over navelen?Hva med hoftene?Hvor har dere mistet lettest cm?Dumme spørsmål kanskje,men jeg har ikke målt meg så kjempemasse...:rolleyes:

Nille
12-06-04, 23:04
Jeg har vært med på en såkalt "challenge" i et canadisk/amerikansk forum. Da ble vi oppfordret til å legge inn målene våre på www.mybodycomp.com (http://www.mybodycomp.com) . Dette er et gratis program på nettet. Siden jeg var med på denne "utfordringen" har jeg fortsatt å bruke det. En gang pr uke. Det står en forklaring på hvordan du skal måle deg der. Den er ganske underholdende i seg selv, - det er nemlig helt umulig å gjøre slik det står, - om du da ikke har flere enn to armer....:D Det fine er at du kan sammeligne fra gang til gang, - programmet forteller HVA du har tatt av. Om det er musker eller fett. Det regnes vel ut fra vekt endring/ målendring eller noe. Basis forbrenning etc etc. Det gir deg iallefall en slags peiling..... Du kan jo prøve og se om det kan være noe for deg !!

Mamsen
12-06-04, 23:08
Jeg skriver målene mine i dagboka mi her på nettet.
Måler like over navelen, 10cm under navelen, det bredeste partiet over rumpa og det bredeste partiet rundt lårene. (Måler ikke bryst fordi jeg ammer...)

Maz
13-06-04, 11:27
Jeg tenker ikke hofte eller rompe. Men tar detbredeste målet. Noterer det målet som akkurat sklir av. Hvor en er bredest kan jo variere.

Fedonisten
13-06-04, 16:53
Jeg måler litt i hytt og gevær jeg..... :rodme: Noen ganger i hvert fall.... Og ellers, når jeg er litt mer flink og seriøs, så måler jeg de samme målene som Nille nevner i sitt innlegg (www.mybodycomp.com (http://www.mybodycomp.com/))

Nå om dagen er jeg kanskje mest opptatt av høyden.....og skulle ønske at jeg ble en 10-20 cm høyere.... Da ville nok ikke vekta vært så ille.....:p