Silvandar
12-06-04, 23:20
Hei,
Jeg sliter sterkt med å spise den første timen etter at jeg har stått opp, og for et kronisk b-menneske er det uaktuelt å stå opp i timesvis før jobb om morgenen for å rekke frokost før jeg reker meg ut av huset.
Dette innebærer at jeg har to til tre måltider på jobb hver dag, og si hva man vil, men det krever litt planlegging og praktisk sans å ikke kunne gripe det første og beste høyglykemiske i forbifarten på butikken på hjørnet.
I praksis så starter jeg nå dagen på kontoret ved å putte et par egg i en egen eggkoker jeg har tatt med som står der. Speilegg og bacon blir uaktuelt siden det ville spre lukt i lokalene, så jeg har gulost, salat og flere typer spekemat stående i kjøleskapet der slik at jeg kan lage en fullverdig frokost.
Til lunsj har jeg en tendens til å ta enten ta et "brødmåltid", dvs 4 skiver GG helseklibrød(9.6g net carbs) med smør, kokt skinke, salatblad, Norvegia eller hva nå enn ellers jeg hadde stående, eller kyllingsalat komponert fra råvarer som jeg også har stående på jobb.
Jeg tar altså aldri med meg "matpakke" hjemmefra, jeg bare sørger for å ha råvarer og redskap for å lage all mulig luktfri mat på kontoret, og holder meg til det.
Jeg tviler på at jeg er den eneste som har utfordringer tilsvarende dette, hvordan har andre organisert mat på jobben, noen gode idéer for variasjon på jobben?
Jeg sliter sterkt med å spise den første timen etter at jeg har stått opp, og for et kronisk b-menneske er det uaktuelt å stå opp i timesvis før jobb om morgenen for å rekke frokost før jeg reker meg ut av huset.
Dette innebærer at jeg har to til tre måltider på jobb hver dag, og si hva man vil, men det krever litt planlegging og praktisk sans å ikke kunne gripe det første og beste høyglykemiske i forbifarten på butikken på hjørnet.
I praksis så starter jeg nå dagen på kontoret ved å putte et par egg i en egen eggkoker jeg har tatt med som står der. Speilegg og bacon blir uaktuelt siden det ville spre lukt i lokalene, så jeg har gulost, salat og flere typer spekemat stående i kjøleskapet der slik at jeg kan lage en fullverdig frokost.
Til lunsj har jeg en tendens til å ta enten ta et "brødmåltid", dvs 4 skiver GG helseklibrød(9.6g net carbs) med smør, kokt skinke, salatblad, Norvegia eller hva nå enn ellers jeg hadde stående, eller kyllingsalat komponert fra råvarer som jeg også har stående på jobb.
Jeg tar altså aldri med meg "matpakke" hjemmefra, jeg bare sørger for å ha råvarer og redskap for å lage all mulig luktfri mat på kontoret, og holder meg til det.
Jeg tviler på at jeg er den eneste som har utfordringer tilsvarende dette, hvordan har andre organisert mat på jobben, noen gode idéer for variasjon på jobben?