guro_no
15-05-07, 15:48
Hei.
E igang med dag to, og no har æ fått lønn. så bok og div e bestilt:)
Så no håpe æ at æ slepp å mase så mye på dere snart:D
:confused: Spm1:
Idag har jeg kjøpt skinn og bein fri laksefilet.
Tenkte å foliebake den i ovnen, med litt rømme, smør, grønn paprika, og champingjong. Pluss krydder.
Men hva kan jeg servere til?? Har lest om smørdampet brokkoli og det hørtes godt ut:)
Men hvis jeg lager det, hvor mye av det kan jeg spise?
Eller har dere andre gode tips?
:confused: Spm2:
Hvor store porsoner med kvelds kan jeg spise?
Har kjøpt inn en del forskjellige oster, rekesalat, italiensk salat, div skinker, oliven og røyket laks. Pluss avocado, salat, rødløk, asparges, tomat, agurk. Har og kjøpt rømme og tenkte å lage litt dip til
Tenkte å lage litt "fingerplukk" men er usikker på hvor stor porson jeg kan spise. Takknemmelig for svar i gram:)
:confused: Spm3:
Kan vi spise Bacongull, baconsvor og peanøtter??
i tilfelle, en håndfull, to håndfull? Evt ha peanøtter i salat?
På forhånd, tusen millioner takk for svar:D
Mase-Guro
E igang med dag to, og no har æ fått lønn. så bok og div e bestilt:)
Så no håpe æ at æ slepp å mase så mye på dere snart:D
:confused: Spm1:
Idag har jeg kjøpt skinn og bein fri laksefilet.
Tenkte å foliebake den i ovnen, med litt rømme, smør, grønn paprika, og champingjong. Pluss krydder.
Men hva kan jeg servere til?? Har lest om smørdampet brokkoli og det hørtes godt ut:)
Men hvis jeg lager det, hvor mye av det kan jeg spise?
Eller har dere andre gode tips?
:confused: Spm2:
Hvor store porsoner med kvelds kan jeg spise?
Har kjøpt inn en del forskjellige oster, rekesalat, italiensk salat, div skinker, oliven og røyket laks. Pluss avocado, salat, rødløk, asparges, tomat, agurk. Har og kjøpt rømme og tenkte å lage litt dip til
Tenkte å lage litt "fingerplukk" men er usikker på hvor stor porson jeg kan spise. Takknemmelig for svar i gram:)
:confused: Spm3:
Kan vi spise Bacongull, baconsvor og peanøtter??
i tilfelle, en håndfull, to håndfull? Evt ha peanøtter i salat?
På forhånd, tusen millioner takk for svar:D
Mase-Guro