View Full Version : Hvilken er din beste ketogene middagsoppskrift?


Hedda:)
22-05-07, 08:52
Blir glad om du limer inn link eller oppskrift i denne tråden. :)

Hedda:)
22-05-07, 20:34
Ingen som gidder?

Huldr
22-05-07, 20:37
Er ikke de fleste middagsretter naturlig ketogene hvis man ikke har ris, pasta eller poteter til, da? :)

Hedda:)
22-05-07, 20:46
Er de? Det kan da ikke stemme? Det er jo karbo i andre produkter også, f.eks. endel grønnsaker.

Huldr
22-05-07, 21:21
Er de? Det kan da ikke stemme? Det er jo karbo i andre produkter også, f.eks. endel grønnsaker.Er du ute etter oppskrifter helt uten karbohydrater mener du? :confused: Kan ikke komme på noen, jeg ...

Dolly
22-05-07, 21:48
Stek kjøtteig, mengde etter ønske..

Ha på tacokrydder.. ikke sånn som man har vann i som har masse karber, men krydderet som heter tacokrydder jeg synes hindu sitt er best..

Spre det utover tallerken og ha på masse ost før du smelter det i mikroen..

Herlig mat uten karber

Hedda:)
22-05-07, 21:52
Er du ute etter oppskrifter helt uten karbohydrater mener du? :confused: Kan ikke komme på noen, jeg ...

Nei! Men middager det er bra å spise om man er på et ketogent kosthold - altså få karber. Typiske ketolyse/ketogene middager.

Hedda:)
22-05-07, 21:53
Stek kjøtteig, mengde etter ønske..

Ha på tacokrydder.. ikke sånn som man har vann i som har masse karber, men krydderet som heter tacokrydder jeg synes hindu sitt er best..

Spre det utover tallerken og ha på masse ost før du smelter det i mikroen..

Herlig mat uten karber

Ah, lurt! Det skal jeg prøve! Takk!:D

Iset
23-05-07, 10:56
Det er bare å ta for seg oppskriftene her inne og bearbeide de som trengs det. Feks. ta bort grønnsakene og legge til de med minst karber og slikt. Det har alltid jeg gjort. :)

Taco er forresten en av mine keto-yndlingsmiddager. Da spiser jeg kjøttdeig, revet ost, rømme, salsa, hakket løk og guacamole. Biff med litt smørdampet brokkoli og bearnaisesaus er også fattig på karber. Laks med hollandaisesaus og brokkoli, eller feks. blomkålmos med fetaost til. Apropo blomkålstappe; lag stappen, ha over masse stekt bacon eller skinke i biter og topp med revet ost. Ha feks. masse gressløk, hvitløk og/eller purre i blomkålstappen først. Mikre det i noen minutter, til osten er smeltet. Nydelig brennende kjærlighet.

Photobscura
23-05-07, 14:18
En av mine raskeste og beste middager som funker i ketose, er å steke laks med løk, surre i rømme, og smørdampe brokkoli ved siden av. Nam nam:)

Hedda:)
27-05-07, 12:23
Det er bare å ta for seg oppskriftene her inne og bearbeide de som trengs det. Feks. ta bort grønnsakene og legge til de med minst karber og slikt. Det har alltid jeg gjort. :)

Jeg skjønner jo det, Iset. ;) Det eneste jeg lurer på her er om folk gidder å legge inn sine yndlingsoppskrifter, de de bruker når de er i ketose.

Eilan
27-05-07, 12:48
Ovnsbakt kylling! En kyllingfilet, ca 1/2 aubergin i biter, noen klatter smør, inn i ovnen i 1/2 time. Serveres med rømme til. Mmmmmmmmm!

Eilan
27-05-07, 12:51
Burgere. Bare kjøttdeigen, ikke noe tilsetninger, formes til burgere (4 stk av en 400 gr pakke), stekes til de fremdeles er rosa inni. Serveres med cherrytomat, salat og rømme.

Iset
27-05-07, 16:35
Rosa? :skremt:
Kjøttdeig skal vel alltid gjennomstekes pga. faren for bakterier?

Eilan
27-05-07, 16:38
Rosa? :skremt:
Kjøttdeig skal vel alltid gjennomstekes pga. faren for bakterier?

Trodde vi var ferdig med den risikoen? Tar jeg feil nå?

Stek den gjennom du, blir (nesten) like godt!

Iset
27-05-07, 17:42
Trodde vi var ferdig med den risikoen? Tar jeg feil nå?

Stek den gjennom du, blir (nesten) like godt!

Nei det er jo ikke bare snakk om Gilde-fiaskoen men om bakterier generelt. Har alltid hørt at kjøttdeig skal stekes helt gjennom, siden bakteriene sitter i hele kjøttet her, i motsetning til feks. biff, der bakteriene kun sitter på overflaten og ikke klarer å trenge gjennom kjøttoverflaten. Steker det alltid gjennom jeg, for sikkerhets skyld. :)

Eilan
27-05-07, 18:01
Nei det er jo ikke bare snakk om Gilde-fiaskoen men om bakterier generelt. Har alltid hørt at kjøttdeig skal stekes helt gjennom, siden bakteriene sitter i hele kjøttet her, i motsetning til feks. biff, der bakteriene kun sitter på overflaten og ikke klarer å trenge gjennom kjøttoverflaten. Steker det alltid gjennom jeg, for sikkerhets skyld. :)

Blir ikke så godt, da..... :o

Iset
28-05-07, 17:51
Hehe hver sin smak. Jeg takler ikke rosa biff engang, mens min svigerfar helst skal ha så blodig biff at du omtrent kan gjenopplive dyret på tallerkenen. Fysj!

Ani
30-05-07, 02:00
Min beste middagsoppskrift er ED omelett med salat,- ;) Men det var helt sikkert ikke en slik oppskift du ønsket og du vil vel kanskje ikke kalle det mat heller he he. Synes selv jeg er utrolig morsom nå :cool:

martyy
05-06-07, 17:33
Rosa? :skremt:
Kjøttdeig skal vel alltid gjennomstekes pga. faren for bakterier?

Sålenge den er fryst i minst 14 dager skal det visstnok ikke være noen fare.

Kanutten
05-06-07, 18:31
Min fav er:

ei solid blanding av storfekjøtt, svinekjøtt og bacon som surres myyyye.
surr brokkoli og sopp
bland alt sammen og hell en pakke rømme over

snadder :p

Kanutten
05-06-07, 18:36
ellers lager jeg meeeeget ofte ostesufflee

smelter en pakke med nøytral pakke smøreost
har i litt smør og fløte og myyye jarlsberg :D

rører i plommen til 4-6 egg og pisker hvitten

elter hvitten forsiktig i røra og steiker hele greia på 200 grader midt i ovnen ca, i 40 min

Nyyyydelig :p

Iset
05-06-07, 19:54
Oj den ostesufleen høres digg ut! Jeg har aldri smakt ostesuffle noensinne, så det må jeg prøve meg på nå. Tror jeg skal lage det i morgen. Holder det med en pakke revet Jarlsberg mon tro?

lokkebiff
05-06-07, 20:04
Hehe hver sin smak. Jeg takler ikke rosa biff engang, mens min svigerfar helst skal ha så blodig biff at du omtrent kan gjenopplive dyret på tallerkenen. Fysj!
http://www.aquariacentral.com/forums/images/smilies/rofl.gif

tech
05-06-07, 20:11
Dette er veldig enkelt og godt:
Kjøttdeig, løk, og med enten sopp, tomatpurre (fant en boks som kun hadde 5 karber per 100 g) eller ost i skiver som bare legges over så den smeltes.
Bruker hvitløkskrydder, pepper og Idun ketchup uten sukker som krydring på varianten med sopp, synes ikke det trengs ellers.

Kanutten
05-06-07, 20:36
Oj den ostesufleen høres digg ut! Jeg har aldri smakt ostesuffle noensinne, så det må jeg prøve meg på nå. Tror jeg skal lage det i morgen. Holder det med en pakke revet Jarlsberg mon tro?

Holder leeenge ;O)

Thorwald
05-06-07, 23:26
Nei det er jo ikke bare snakk om Gilde-fiaskoen men om bakterier generelt. Har alltid hørt at kjøttdeig skal stekes helt gjennom, siden bakteriene sitter i hele kjøttet her, i motsetning til feks. biff, der bakteriene kun sitter på overflaten og ikke klarer å trenge gjennom kjøttoverflaten. Steker det alltid gjennom jeg, for sikkerhets skyld. :)

Det er sikkert mange som foretrekker å spise kjøttet varmebehandlet. Og i noen tilfeller gjør naturligvis også jeg det. Men ikke alltid. Jeg har siden jeg var liten gutt elsket rått kjøtt. Og jeg har benyttet enhver anledning til å spise rått kjøtt også. Tror aldri jeg har stekt kjøtteig uten å ta en liten bit rått kjøtt og kose meg med den. Det samme gjelder for bacon selvsagt. MMMmmm... Jeg er nå 37 år, og jeg har enda ikke blitt syk av det. Det betyr jo ikke at jeg ikke kan bli det. Men slik jeg vurderer den risikoen, så er den meget liten. Og skulle jeg få noe så er jo det også greit, så lenge det ikke tar livet av meg. Og spørsmålet blir jo da. Er det virkelig mulig å dø av å spise rått kjøtt i Norge nå i 2007? Svaret er sikkert ja. Men er den muligheten stor? Hvor mange dødsfall har man i Norge hvert år på grunn av folk som spiser rått kjøtt? Eller siste 10 år? Mest sannsynlig ingen (gjetter). Og nå snakker jeg om voksne mennesker i mellom 20-60 år. Ikke barn/eldre som ramler overende bare noen puster hvitløk på dem... ;)

Dette ble sånn passe OT, så jeg skal dra meg inn igjen ved å reklamere for den suppa jeg hadde til middag i dag. Det var en meget enkel suppe egentlig. Laget på skikkelige margbein:

2 Stk. margbein
Vann slik at margbena dekkes i bunnen på en gryte
1 Stk. buljongterning type hønsebuljong (Maggi)
200 gram grønsaksblanding (jeg brukte brokkoli/blomkål/gulrot)

Kok margbena i 30/40 minutter m/buljongen
Hiv oppi grønnsaksblandingen
Vent til grønnsakene er klare
server

Meget godt måltid til en. Skikkelig fett altså... ;p

Photobscura
06-06-07, 08:09
...Men jeg tror man må pelle ut gullerøttene, da de blir enda mer stivelsesholdige når man koker dem. Om man tenker ketogent, altså:)

Jeg óg likte rått kjøtt da jeg var yngre (nå spiser jeg bare fisk...) men jeg syntes det var litt vanskelig å tygge...

Torkil
06-06-07, 09:14
PIZZA
Metter veldig godt og kan gjøres fet .
Bunn etter oppskrift her/ på bakemiksboksen. Til en langpanne trenger man 1 glass tacosaus, fet gulost etter ønske, bacon i tern, paprika, litt løk, stekt sopp, grønne oliven. Stekes til osten er smeltet og baconen er stekt. Ha på rikelig oregano ( mye antioksidanter) og raust med olivenolje etter steikingen. Kan fryses. Holder seg i kjøleskap 4-5 dager. Rester kan varmes i mikro.
Vennlig Hilsen
Torkil :)

sma
06-06-07, 12:13
PIZZA
Metter veldig godt og kan gjøres fet .
Bunn etter oppskrift her/ på bakemiksboksen. Til en langpanne trenger man 1 glass tacosaus, fet gulost etter ønske, bacon i tern, paprika, litt løk, stekt sopp, grønne oliven. Stekes til osten er smeltet og baconen er stekt. Ha på rikelig oregano ( mye antioksidanter) og raust med olivenolje etter steikingen. Kan fryses. Holder seg i kjøleskap 4-5 dager. Rester kan varmes i mikro.
Vennlig Hilsen
Torkil :)


Denne skal jeg prøve i dag! :D

Bee
06-06-07, 12:42
PIZZA
Metter veldig godt og kan gjøres fet .
Bunn etter oppskrift her/ på bakemiksboksen. Til en langpanne trenger man 1 glass tacosaus, fet gulost etter ønske, bacon i tern, paprika, litt løk, stekt sopp, grønne oliven. Stekes til osten er smeltet og baconen er stekt. Ha på rikelig oregano ( mye antioksidanter) og raust med olivenolje etter steikingen. Kan fryses. Holder seg i kjøleskap 4-5 dager. Rester kan varmes i mikro.
Vennlig Hilsen
Torkil :)


Akkurat det hadde jeg på pizzaen i forrige uke, minus oliven. :lol:

Nannah
06-06-07, 14:02
Hva heter den tomatpureen?:D

tech
15-06-07, 20:38
Lagde pizzabunnen etter oppskriften på Ketolyse bakemiks-boksen i dag.
Den ble jo god, men bunnen ble veldig myk.. Var det jeg som ikke stekte den lenge nok, eller blir den slik? :/
Familien min klagde hehe, moren min som alltid er skeptisk til lavkarbomaten min nektet å spise bunnen. :P
Forresten jeg puttet på 600g kjøttdeig, landlord tacosaus, jalapenos, tomat, løk, ost og paprika.

donjuanwannabe
16-06-07, 22:21
Jeg mener at hvis man skal spise pizza så må den ha ordentlig mel-deig og gjær. Noe annet smaker ikke pizza. Det skader ikke så mye så lenge man spiser det bare 1 eller 2 ganger i mnd. Ellers så kan man vente til man er ferdigslanket og innføre det i sitt kosthold en sjelden gang.

tech
17-06-07, 00:07
Du tror ikke det finnes erstatninger eller? :)
Det smakte da pizza.
Noen andre som har fått bakemiks-pizzabunnen til å bli sprø? Lurer på om det var jeg som gjorde noe feil eller om det bare blir sånn.

Thorwald
17-06-07, 09:59
Noen andre som har fått bakemiks-pizzabunnen til å bli sprø? Lurer på om det var jeg som gjorde noe feil eller om det bare blir sånn.

Hei,

jeg mener å huske at den pizzaen som jeg lagde ble litt sprø i kantene, og ellers fast og fin. Den ble kjempegod synes nå jeg. Og jeg kommer helt sikkert til å lage den igjen. Så for min del er pizza laget på billig og usunn hvetebakst kun simple etterligninger til langt bedre bakemiksbunner... ;-p

Bee
17-06-07, 16:09
Jeg mener at hvis man skal spise pizza så må den ha ordentlig mel-deig og gjær. Noe annet smaker ikke pizza.


Iset sin pizza smaker da vitterligen PIZZA! NAM!:D

Lindabtn
02-07-07, 10:33
jeg har oppskrift på verdens beste hjemmelaget pizza, helst lørdagsmiddag kanskje eller en dagen derpå søndagsmiddag, selv om jeg lager den ofte midt i uka også :)

Bruk bakemixen til ketolyse (bruker ikke soyamixen for den synes jeg luktet så tran, da smaker den sikkert det oxo,om noen vet vil jeg gjerne vite for jeg tørr ikke bruke den) jeg tar litt revet ost i deigen og litt ekstra oregano og litt pepper. Men smør den tynt utover for den svulmer veldig.
Fyllet er det beste synes jeg:
1 pk karbonadedeig
1 rødløk
1\2 glass med tomatpure
1 hønsebuljongterning
masse oregano
cayenepepper så den blir sterk og god
Det er ikke så veldig avansert, men det er ikke så mye som skal til for at det blir skikkeli godt :)

Så er det oxo godt om du sjærer opp tomatskiver og løkringer og legger på før du legger på osten, masse ost på toppen
Jeg liker veldig godt stekt pizza da, for da blir osten sprø og god.

Men dette er i vert fall min favoritt, til og med samboeren min synes det var greit med ketolysebunn (han var VELDIG skeptisk) selv om den er litt tørr.
Vil gjerne ha tips om hvordan man kan få den til å bli litt saftigere for det har ikke jeg funnet ut av enda.

Men en rar ting: Pizzaen er mye bedre når den er kald, da er faktisk ikke bunnen så tørr lenger, så den er veldig grei å ha med på jobb :)

Håper det smaker :D

Lindabtn
02-07-07, 10:42
Det er forresten veldig godt om man bytter ut karbonadedeigen med kylling, bare husk å krydre kyllingen først :)
jeg har oppskrift på verdens beste hjemmelaget pizza, helst lørdagsmiddag kanskje eller en dagen derpå søndagsmiddag, selv om jeg lager den ofte midt i uka også :)

Bruk bakemixen til ketolyse (bruker ikke soyamixen for den synes jeg luktet så tran, da smaker den sikkert det oxo,om noen vet vil jeg gjerne vite for jeg tørr ikke bruke den) jeg tar litt revet ost i deigen og litt ekstra oregano og litt pepper. Men smør den tynt utover for den svulmer veldig.
Fyllet er det beste synes jeg:
1 pk karbonadedeig
1 rødløk
1\2 glass med tomatpure
1 hønsebuljongterning
masse oregano
cayenepepper så den blir sterk og god
Det er ikke så veldig avansert, men det er ikke så mye som skal til for at det blir skikkeli godt :)

Så er det oxo godt om du sjærer opp tomatskiver og løkringer og legger på før du legger på osten, masse ost på toppen
Jeg liker veldig godt stekt pizza da, for da blir osten sprø og god.

Men dette er i vert fall min favoritt, til og med samboeren min synes det var greit med ketolysebunn (han var VELDIG skeptisk) selv om den er litt tørr.
Vil gjerne ha tips om hvordan man kan få den til å bli litt saftigere for det har ikke jeg funnet ut av enda.

Men en rar ting: Pizzaen er mye bedre når den er kald, da er faktisk ikke bunnen så tørr lenger, så den er veldig grei å ha med på jobb :)

Håper det smaker :D

saria
09-12-07, 03:36
Noen andre som har fått bakemiks-pizzabunnen til å bli sprø? Lurer på om det var jeg som gjorde noe feil eller om det bare blir sånn.

Litt seint svar her, men jeg har bare vært her inne noen dager og oppdaget denne tråden nå.
Jeg har ikke prøvd mixen, enda. Skal bestille nå. Men et tips som jeg ofte gjør med vanlig pizzabunn når den er veldig tykk, er å forsteike den i 5-7 minutter.
Kanskje det hjelper med denne også? :-)

Veggpryd
09-12-07, 12:13
Har ennå ikke prøvd lavkarbo-pizza. Synes det er så mye styr og jobb. Faktisk så har ikke pizza fristet siden "musehale-pizzaen" fra Grandiosa kom på markedet... :D

Min beste lavkarbo-middag varierer litt. Akkurat nå har jeg dilla på nakkekoteletter med peppermix og cayenne og litt blomkål med masse smør. Yummi! Det må være ferske nakkekoteletter, da. Ikke di dølle frosne. :lol:

Bee
09-12-07, 12:17
Kyllingfilet, blomkål, hvitløk, karri, fløte og ost. Sleng oppi, ost på toppen og inn i ovnen med det! :D

Hyper
09-12-07, 14:02
tomatsuppa til Ziggy..FANTASTISK god!!!

Kanutten
09-12-07, 14:45
Jeg har begynt å lage Fajitas av disse lavkarbolefsene, nyyydelig!! :sikle:

Lager en tacovariant av det:

Steker kjøttdeig surra med Hindu Tacokrydder. Har oppi litt First Price Tacosaus. Legger litt på hver lefse og ruller dem sammen. Legger dem i ei ildfastform, strør masssssse ost over og gratinerer hele greia. Serveres med salat, mer tacosaus og rømme. :sikle:

Unga er veldig glad i dette og de bruker sine egne lefser. Maten er lett å lage for alle ganer og fordøyelser :o

kristindama
02-01-08, 15:19
Jeg har begynt å lage Fajitas av disse lavkarbolefsene, nyyydelig!! :sikle:

Lager en tacovariant av det:

Steker kjøttdeig surra med Hindu Tacokrydder. Har oppi litt First Price Tacosaus. Legger litt på hver lefse og ruller dem sammen. Legger dem i ei ildfastform, strør masssssse ost over og gratinerer hele greia. Serveres med salat, mer tacosaus og rømme. :sikle:

Unga er veldig glad i dette og de bruker sine egne lefser. Maten er lett å lage for alle ganer og fordøyelser :o

Lavkarbolefse? *grønn* Pek meg i riktig retning?

Lindabtn
07-01-08, 13:19
Lavkarbolefse? *grønn* Pek meg i riktig retning?
www.dialife.dk (http://www.dialife.dk)
under atkinsprodukter og diverse

JÆ.... gode.....

upsidaysi
15-01-08, 16:47
wow der hadde de mye godt..men....fant ikke de lefsene jeg :confused:

hvordan sender de? blir det fortollet? Hvor mye i frakt?

Eilan
15-01-08, 17:03
Mama lupes low carb tortillas

upsidaysi
15-01-08, 18:56
:Dtusen takk

Iset
15-01-08, 19:29
Jeg har begynt å lage Fajitas av disse lavkarbolefsene, nyyydelig!! :sikle:

Lager en tacovariant av det:

Steker kjøttdeig surra med Hindu Tacokrydder. Har oppi litt First Price Tacosaus. Legger litt på hver lefse og ruller dem sammen. Legger dem i ei ildfastform, strør masssssse ost over og gratinerer hele greia. Serveres med salat, mer tacosaus og rømme. :sikle:

Unga er veldig glad i dette og de bruker sine egne lefser. Maten er lett å lage for alle ganer og fordøyelser :o

Mmm sånne (men da vanlige) har jeg laget i mange år. Jeg har alltid tacosaus over lefsene når de ligger i langpannen, før jeg strør over osten. Blir knakende godt! Og så har jeg røde bønner, mais, løk, hvitløk og paprika og jalapenos i kjøttrøra, men jeg teller jo ikke karbo da.

Kanutten
15-01-08, 20:30
Mmm sånne (men da vanlige) har jeg laget i mange år. Jeg har alltid tacosaus over lefsene når de ligger i langpannen, før jeg strør over osten. Blir knakende godt! Og så har jeg røde bønner, mais, løk, hvitløk og paprika og jalapenos i kjøttrøra, men jeg teller jo ikke karbo da.

Hehe, har også laget dem i årevis, på vanlig vis :lol: Men den tanken ble borte for emg da jeg begynte på lavkarbo, men NÅ kom den tilbake :sikle:

nordlandsjenta
20-01-08, 15:17
hei hei! har en kjempegod fiskerett jeg bruker innimellom!
valgfri fisk.. jeg bruker enten torsk eller sei fileter...
4-5fileter
1boks seterrømme
1tube rekeost
1 rød pakrika
1purreløk.

blander rømmen og osten, hakker opp paprikaen og purren, og har d oppi. legger filetene i en ildfast form, heller "sausen" over fisken...
i ovn på 180-200 grader til fisken er ferdig! dette er veldig veldig godt! har litt kinakål på siden til meg selv, og potet og gulrøtter til barna! :)

nalana
21-01-08, 13:05
Ribbe, med eller uten lavkarbo tilbehør.:)

Lindabtn
21-01-08, 13:57
Min himmelske gryterett :D


1 pk kjøttdeig
1 pk bacon
1 løk
1\5 paprika
1 boks hakka tomater med hvitløk
2 ts tomatpure (trengs ikke)
1\5 boks seterrømme
1 dl fløte
1 ts hakka chili på glass
1 dæsj flytende kjøttbuljong eller 1 buljongterning
1 ts cayennepepper

Kjøttdeig stekes sammen med løk. Tilsett de øvrige ingrediensene (pluss den stekte baconen) og la dette småputre i en ca 10 min tid.

Serveres med en god salat og\eller Lindabrød (som Gerd kaller det :p)

Og nyyyyyyt!!!!!!!!

Tips:
- Bytt ut bacon med kyllingpølse eller ketolysepølse

tulleruska
21-01-08, 23:58
Min beste oppskrift akkurat nå:
Kyllingfilet med pesto:hearts:

Skjær en "lomme" i kyllingfilèet og fyll ca en teskje med pesto i den lommen. Legg filèene i en ildfast form, og bruk fetaost i krydderolje - legg osten på toppen av filèene og dryss litt av krydderoljen over også. Litt salt og pepper over før de stekes i ovnen i 25 -30 min til osten er gyllen. Serveres med salat, fetaost og bernaise saus. (ris til resten av familien - da blir det kylling og salat igjen til meg til matpakken neste dag!!!!:D) Kjempegodt

100 g pesto gir ca 7 g carbo. Her brukes ca 15 g pesto pr filè som igjen er en porsjon.
Nam,nam

Annemora
22-01-08, 00:12
Høres unektelig deilig ut, Iset. Men jeg skjønner du ikke teller karber; det er jo en måneds forbruk av dem bare i de siste ingrediensene ift til hva jeg tillemper i min kostplan. :)

Mat SKAL smake godt. Men være snål på karbo. I det er det ingen motsetning. :)

Iset
22-01-08, 00:28
Høres unektelig deilig ut, Iset. Men jeg skjønner du ikke teller karber; det er jo en måneds forbruk av dem bare i de siste ingrediensene ift til hva jeg tillemper i min kostplan. :)

Mat SKAL smake godt. Men være snål på karbo. I det er det ingen motsetning. :)

Mener du tacolefsene mine? Jeg bare nevnte dem siden det ble snakket om Mama Lupe's sine lefser. I lavkarbosammenheng må man selvsagt bruke Mama Lupes eller andre LAVKARBO-tortillas. ;)