Ja, har ikke fått :lesebok: enda folkens, så spørsmålene hagler på;)
Hvordan spsier dere cottage cheesen bar? Har gjort det før, men da talte jeg ikke karbs, bare proteiner fordi jeg bygde muskler:rolleyes: Da åt jeg den med syltetøy (bringebær), hva kan jeg ha på den nå? nøtter? Splenda?
Spiser den faktisk til eggerøre, jeg.
Eggerøre med løk, cottage cheese og litt agurk eller tomat - kjempegod frokost!
Cc, splenda, kanel og en liten eplebit
Cc, kesam vanilje, kanel, splenda, peanøttsmør og valnøtter
Dette er noe jeg har funnet på sida her.. ellers er jeg helt ny og fersk i faget sjøl, så jeg også tar i mot andre tips:)
Hvor mye karbiser er det i Kesamen og peanøttsmøret, da tro?
Ellers er nok eplebiten helt bannlyst på denne kuren...
Dette er min dessert når resten av familien spiser is:
- Cottage Cheese
- pisket krem med Splenda
- lune bringebær med Splenda
Blander CC og krem og legger bærene på toppen.
Godt som et lite kveldsmåltid også.
Jeg bruker litt Heistad syltetøy i :)
CC og stivpisket krem med splenda blandes sammen, strø på kanel og spis. :)
Jeg pleide å ha litt fløte, mct-olje, masse kanel og bittelitt stevia oppi.. nyydelig, smaker som kald risengrynsgrøt :)
Hvor mye karbiser er det i Kesamen og peanøttsmøret, da tro?
Ellers er nok eplebiten helt bannlyst på denne kuren...
Ja, det ble vel litt feil.... Tenkte ikke på at denne tråden var under ketolysekuren... Er ikke helt dreven på denne sida ennå....
Takk for alle tips her!!:)
cc med krem :sikle:
Ja,--- pluss litt mandeldråper i og rød saus laget av Fun light bringebærsaft (gjerne med litt friske bringebær i) tyknet med litt gelatin. Det er min "riskrem" det!:)