Siss1
16-06-07, 13:03
Hei!:rolleyes:
Jeg har lest mye av det som alle skriver her inne når det gjelder bruk av søtningsmiddel....Jeg syns det er vanskelig, det er mange forskjellige anbefalinger. Jeg har kjøpt Splenda og tenkte at det var best. Noen bruker fruktose i sin baking, men inneholder ikke det veldig mye karbohydrater?? Nåe jeg så på pakka i butikken sto det 84 g pr 100 g!! Er det jeg som leser helt feil? Det virka som det var Splenda som inneholdt minst..... Det er så mange gode bakeoppskrifter dere har lagt ut, så jeg må jo prøve meg på noen av dem, men syns dette med søtningsmiddel er vanskelig....Noen som har peiling?? Takker for svar....:cool:
Jeg har lest mye av det som alle skriver her inne når det gjelder bruk av søtningsmiddel....Jeg syns det er vanskelig, det er mange forskjellige anbefalinger. Jeg har kjøpt Splenda og tenkte at det var best. Noen bruker fruktose i sin baking, men inneholder ikke det veldig mye karbohydrater?? Nåe jeg så på pakka i butikken sto det 84 g pr 100 g!! Er det jeg som leser helt feil? Det virka som det var Splenda som inneholdt minst..... Det er så mange gode bakeoppskrifter dere har lagt ut, så jeg må jo prøve meg på noen av dem, men syns dette med søtningsmiddel er vanskelig....Noen som har peiling?? Takker for svar....:cool: