Noen som har oppskriften på ziggy-lapper? Finner kun en variant av de... Alle skryter av de, så jeg må bare prøve:)
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=11874
:)
Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.
så det jeg bruker er:
3 egg
nesten 1/2 boks rømme
30 gram kruskakli
en dæsj meierismør
litt knuste linfrø
2 ts bakepulver
3-4 ts jbk-mel
stekes på 200 grader i 10-15 minutter. KJEMPEGODE!!
Hvordan vil du beskrive smaken i forhold? Karber? :)
LilleRosin
21-06-07, 07:49
Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.
Greitt med litt variasjon. Takk for oppskrift.
Hvordan vil du beskrive smaken i forhold? Karber? :)
Med min oppskrift smaker det ikke så mye omelett. Mer som luftige rundstykker.
Ang karbeinnhold har jeg ikke regna på det, men det er ikke mye i hvertfall. Pleier å regne en karb pr lapp.
Denne oppskriften skal testes i morra:) ....Ikke tid i dag, for i dag skal jeg på Justin Timberlake...jippi:stortsmil
Hei
Jeg er enig med Bee at ziggylappene smaker litt mye egg. Jeg har forsøkt med mindre egg, 1 dl bakemiks, og synes de er bedre, men e enda ikke i mål med en oppskrift. Kanskje jeg skulle kombinere med litt vann og JBK-mel.
Vi får dele på oppskrifter når vi får til noe godt.
Vennlig Hilsen
Torkil :)
Dere kan evt. prøve min nye variant av ziggylapper - lagt inn som "frokostlapper"
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=13557
Jeg bruker Ziggys oppskrift men har i 2ss proteinpulver og gjerne litt kli også. bruker ikke krydre dem så mye, men strør ofte på litt sesamfrø
særlig om jeg skal bruke de som hamburgerbrød.
Photobscura
26-06-07, 18:28
Jeg lager dem etter oppskrifta, men bytter ut cc med to bokser kydder kremost fra tine, og i tillegg har jeg to ss solsikkekjerner og to ss linfrø i. Det gir veldig knapt med ekstra karber, og smaken er betraktelig bedre! Masse tyggemotstand, og hakket mer mettende;)
Ziggylapper i stekepanne går sikkert like bra? Uten stivpiskete eggehviter? Men da blir de flatere og mere som lapper/sveler?
Noen som gjør det slik? Har litt lyst til å prøve det i ferien.
Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.
så det jeg bruker er:
3 egg
nesten 1/2 boks rømme
30 gram kruskakli
en dæsj meierismør
litt knuste linfrø
2 ts bakepulver
3-4 ts jbk-mel
stekes på 200 grader i 10-15 minutter. KJEMPEGODE!!
Er det samme fremgangsmåte, stivpiskede hvitter osv?