View Full Version : Ziggy-lapper


Milla81
20-06-07, 22:44
Noen som har oppskriften på ziggy-lapper? Finner kun en variant av de... Alle skryter av de, så jeg må bare prøve:)

tech
20-06-07, 22:54
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=11874
:)

Bee
21-06-07, 00:04
Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.

så det jeg bruker er:

3 egg
nesten 1/2 boks rømme
30 gram kruskakli
en dæsj meierismør
litt knuste linfrø
2 ts bakepulver
3-4 ts jbk-mel

stekes på 200 grader i 10-15 minutter. KJEMPEGODE!!

tech
21-06-07, 00:24
Hvordan vil du beskrive smaken i forhold? Karber? :)

LilleRosin
21-06-07, 07:49
Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.

Greitt med litt variasjon. Takk for oppskrift.

Bee
21-06-07, 11:21
Hvordan vil du beskrive smaken i forhold? Karber? :)


Med min oppskrift smaker det ikke så mye omelett. Mer som luftige rundstykker.
Ang karbeinnhold har jeg ikke regna på det, men det er ikke mye i hvertfall. Pleier å regne en karb pr lapp.

Milla81
21-06-07, 11:59
Denne oppskriften skal testes i morra:) ....Ikke tid i dag, for i dag skal jeg på Justin Timberlake...jippi:stortsmil

Torkil
25-06-07, 16:36
Hei
Jeg er enig med Bee at ziggylappene smaker litt mye egg. Jeg har forsøkt med mindre egg, 1 dl bakemiks, og synes de er bedre, men e enda ikke i mål med en oppskrift. Kanskje jeg skulle kombinere med litt vann og JBK-mel.
Vi får dele på oppskrifter når vi får til noe godt.

Vennlig Hilsen
Torkil :)

Ullabulla
25-06-07, 16:41
Dere kan evt. prøve min nye variant av ziggylapper - lagt inn som "frokostlapper"

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=13557

Nannah
25-06-07, 16:43
Jeg bruker Ziggys oppskrift men har i 2ss proteinpulver og gjerne litt kli også. bruker ikke krydre dem så mye, men strør ofte på litt sesamfrø
særlig om jeg skal bruke de som hamburgerbrød.

Photobscura
26-06-07, 18:28
Jeg lager dem etter oppskrifta, men bytter ut cc med to bokser kydder kremost fra tine, og i tillegg har jeg to ss solsikkekjerner og to ss linfrø i. Det gir veldig knapt med ekstra karber, og smaken er betraktelig bedre! Masse tyggemotstand, og hakket mer mettende;)

mam
26-06-07, 19:48
Ziggylapper i stekepanne går sikkert like bra? Uten stivpiskete eggehviter? Men da blir de flatere og mere som lapper/sveler?

Noen som gjør det slik? Har litt lyst til å prøve det i ferien.

Turi
02-10-07, 21:48
Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.

så det jeg bruker er:

3 egg
nesten 1/2 boks rømme
30 gram kruskakli
en dæsj meierismør
litt knuste linfrø
2 ts bakepulver
3-4 ts jbk-mel

stekes på 200 grader i 10-15 minutter. KJEMPEGODE!!

Er det samme fremgangsmåte, stivpiskede hvitter osv?