Ullabulla
22-06-07, 09:54
Her kommer jeg igjen med en ny variant boller/muffins - håper de vil falle i smak:
Krydderboller
6 egg
300 gr smøreost (First Price el.lign)
6 tsk johannesbrødkj. (JB)
2 tsk bakepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
½ tsk malt nellike
60 gr linfrø
150 gr reven gulost
Egg og smøreost piskes godt. Tilsett ca. 6 ts JB og pisk til massen begynner å tykne. Linfrø, bakepulver og krydder blandes og tilsettes. Når massen synes tykk nok tilsettes reven gulost.
Fordeles i 6 store amerikanske muffinsforme eller 12 små.
Bakes ved 175 grader – tid avhengig av ovn og muffinsstørrelse.
Krydderboller
6 egg
300 gr smøreost (First Price el.lign)
6 tsk johannesbrødkj. (JB)
2 tsk bakepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
½ tsk malt nellike
60 gr linfrø
150 gr reven gulost
Egg og smøreost piskes godt. Tilsett ca. 6 ts JB og pisk til massen begynner å tykne. Linfrø, bakepulver og krydder blandes og tilsettes. Når massen synes tykk nok tilsettes reven gulost.
Fordeles i 6 store amerikanske muffinsforme eller 12 små.
Bakes ved 175 grader – tid avhengig av ovn og muffinsstørrelse.