Er det best med malte mandler/valnøtter blandet med smeltet smør, eller knuste cavalier kanelkjeks blandet med smeltet smør?
Jeg har en pakke med kjeks, men må kanskje ha to?
jeef-micro
22-06-07, 14:26
viss du har en kjekspakke, så vær obs på karbene da :) men du kan sikkert også blande kjeksene med mandler. Det får kanskje også ned karbene litt... (sånn type halvt-om-halvt)
viss du har en kjekspakke, så vær obs på karbene da :) men du kan sikkert også blande kjeksene med mandler. Det får kanskje også ned karbene litt... (sånn type halvt-om-halvt)
Har ikke pakka her, men det stod det nesten ikke var karber i. Mye sukkeralkoholer. Husker ikke hvor mye
Hvilken kjeks var dette? :o
Hvor kjøpte du den?
synes det er best å lage bunn av malte nøtter som mel til rullekake/sukkerbunn.
Da blir det ikke så hardt og mindre karber enn bare nøtter.
Hvilken kjeks var dette? :o
Hvor kjøpte du den?
Cavalier kanelkjeks fra helsekost
Har prøvd flere forskjellige variasjoner av malte nøtter. 100 gran mandler + 100 gram av enten valnøtter eller hasselnøtter er godt. Macadamianøttbunn er også godt. Søk utvidet søk på *ostekake* og "Nille" under "oppskrifter" - så finner du en del forslag.....
Angående sukkeralkoholer virker det som om folk generelt her på forumet tror det er fritt frem med disse. Er desverre slik at sukkeralkoholer bare er bra for munnen, da de i fordøyelsessystemet brytes ned til... *trommevirvel* sukker.
F.eks. "sukkerfri" Fisherman's Friend som inneholder 91g sorbitol per 100g (pluss noe mentol) inneholder faktisk 97g karbohydrater per 100g. Generelt vil alle søtningsstoffer som slutter på -ol (sorbitol, mentol, maltitol, osv.) gi nøyaktig samme effekt på kroppen som å spise samme mengde sukker. =(
Angående sukkeralkoholer virker det som om folk generelt her på forumet tror det er fritt frem med disse. Er desverre slik at sukkeralkoholer bare er bra for munnen, da de i fordøyelsessystemet brytes ned til... *trommevirvel* sukker.
F.eks. "sukkerfri" Fisherman's Friend som inneholder 91g sorbitol per 100g (pluss noe mentol) inneholder faktisk 97g karbohydrater per 100g. Generelt vil alle søtningsstoffer som slutter på -ol (sorbitol, mentol, maltitol, osv.) gi nøyaktig samme effekt på kroppen som å spise samme mengde sukker. =(
Er stadig diskutert, dette med sukker og søtstoffer ;) Her (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27464) feks... :)
Ferskenbeinet
25-03-10, 14:13
Jeg bruker denne (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=31522&highlight=ferskenbeinets)bunnen, men den skal stekes!
Denne tråden er opprinnelig fra 2007!;)
Eller ville jeg si at slike kjeks kanskje ikke inneholder sukker, men karber kommer fra så mange steder, mel feks!!;)