View Full Version : Hva med spekepølser?


Trolla
26-06-07, 16:05
Det har vært martna her og i den forbindelse kjøpte vi noen spekkepølser.
det var
rødvinspøsle
pepperonipølse
og pepperpølse

Det står ikke noe om karboinneholdet i dem Hva er fellene jeg skal se etter da? Virker jo som om det er rent kjøtt i dem , men er det det??

Gerd
26-06-07, 16:11
Mange spekepølser er spedd. Normalt er det da 5-6 karber pr 100 gram vare... Kanskje du kan få tak leverandøren og høre med dei :)

Trolla
26-06-07, 16:13
Mange spekepølser er spedd.

Hva er de spedd med da?

Gerd
26-06-07, 16:17
Potetmelsstivelse.

Trolla
26-06-07, 16:47
Potetmelsstivelse.
Slik står det på deres produktbeskrivelse på hjemmesien deres

"Våre pølser kjennetegnes med god smak og høy kvalitet. Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre tilsetningsstoffer enn natriumnitritt(salt). Alle våre produkter har lang holdbarhet."

Kan jeg stole på det da tru??

Gerd
26-06-07, 18:03
Slik står det på deres produktbeskrivelse på hjemmesien deres

"Våre pølser kjennetegnes med god smak og høy kvalitet. Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre tilsetningsstoffer enn natriumnitritt(salt). Alle våre produkter har lang holdbarhet."

Kan jeg stole på det da tru??

Ja, det kan du. :)

Trolla
26-06-07, 18:11
Ja, det kan du. :)

Takk, uff nå føler jeg meg masete, men jeg lærer fortsatt om denne kuren. Det betyr altså et det ikke er nå særlig til karbohydrater i pølsa, sant??:o

Gerd
26-06-07, 18:13
Nei det er omtrent 0 viss den bare består av kjøtt, fett og salt. Bare husk at salt kan binde vann i kroppen viss du spiser mye. :)

Trolla
26-06-07, 18:33
Nei det er omtrent 0 viss den bare består av kjøtt, fett og salt. Bare husk at salt kan binde vann i kroppen viss du spiser mye. :)

Ok du er en knupp , tuuusen takk :suss: