Maxxx
09-07-07, 23:42
Jeg har laget denne retten flere ganger. Den er knallgod og jeg fant ut at den er nesten uten karbo :D
Skal man servere til personer som ikke går på lavkarbo, serveres poteter eller hjemmelaget potetmos til.
1pk finnbiff
1 pk skogsbacon
200-300g sopp
200g baconost
1.5 dl fløte
1/2 pk seterrømme/crème fraiche
salt/pepper
Kutt opp skogsbaconet i relativt store biter og brun. Brun finnebiffen i godt med smør og ha i sopp etterhvert. Smak til med salt/pepper (husk at baconosten er salt fra før).
Ha sopp, finnebiff og bacon i en gryte og tilsett baconost, fløte og rømme/crème fraiche.
La den småputre en stund under jevnlig omrøring.
Reguler konsistensen med fløten (retten blir en del mer fast etter den tas fra komfyren grunnet osten).
Server med tyttebær. Og hjemmelaget potetmos eller poteter for de som går på "høyoktanmat".
Totalt har hele gryta bare ca 6gr karbo og det er nok til 4 personer.
Og så så enkelt! :goodluck:
Skal man servere til personer som ikke går på lavkarbo, serveres poteter eller hjemmelaget potetmos til.
1pk finnbiff
1 pk skogsbacon
200-300g sopp
200g baconost
1.5 dl fløte
1/2 pk seterrømme/crème fraiche
salt/pepper
Kutt opp skogsbaconet i relativt store biter og brun. Brun finnebiffen i godt med smør og ha i sopp etterhvert. Smak til med salt/pepper (husk at baconosten er salt fra før).
Ha sopp, finnebiff og bacon i en gryte og tilsett baconost, fløte og rømme/crème fraiche.
La den småputre en stund under jevnlig omrøring.
Reguler konsistensen med fløten (retten blir en del mer fast etter den tas fra komfyren grunnet osten).
Server med tyttebær. Og hjemmelaget potetmos eller poteter for de som går på "høyoktanmat".
Totalt har hele gryta bare ca 6gr karbo og det er nok til 4 personer.
Og så så enkelt! :goodluck: