Jeg mener å ha lest at det kan brukes, men vil bare dobbeltsjekke. De hadde ikke soyaprotein på helsekosten da jeg var der sist, og jeg kjøpte heller med meg en Whey-protein uten smak. Kan jeg bruke denne i brød- og pizzabaking og diverse?
Jeg bruker en del whey (myse) protein til baking, når jeg har laget min egen glutenfire variant av fedonbrød. Erfaringen er, at det får røren til å heve ganske raskt, og da er det best å ikke la det heve for lenge, da bollene ellers blir ganske flate. Men det gir god smak og god konsistens, hvis man passer på dette.
Tusen takk for svar, da prøver jeg å lage en pizzabunn i dag. :)
Blir ikke wheyproteinet ødelagt ved tempraturer over 120gr? :confused:
Blir det? :nervøs:
Jeg mener å ha lest i oppskriftshefter fra bla. Multipower, at de har brukt whey-protein i både pannekaker og brød?
Blir det? :nervøs:
Jeg mener å ha lest i oppskriftshefter fra bla. Multipower, at de har brukt whey-protein i både pannekaker og brød?
Jeg leste noe om det inne på www.fitnessprat.no (http://www.fitnessprat.no).... Skal se om jeg finner det... :)
Blir ikke wheyproteinet ødelagt ved tempraturer over 120gr? :confused:
Når du blander det med så mange andre ting/ingredienser vil ikke temperaturen bli så høy at det er noen fare for at det ødelegges. Jeg har brukt det mange ganger uten problem !
Da prøver jeg iallfall. :D