KrissiFontaine
22-07-07, 20:29
Jeg hadde tenkt å lage finnbiff gryta (http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=304564&postcount=1) til Maxxx, men de hadde ikke Finnbiff i butikken!! :(
Men de hadde lammeskav, en pakke inneholdt 400 gr. Og så var det bare å improvisere, basert på oppskrifta til Maxxx og det ble slik:
400 gr Lammeskav
2-3 store sjampignon
Litt fersk rosmarin
To fedd hvitløk
1/2 pk seterrømme
1,5 dl fløte
Litt jbk og vann
Jeg tok to teskjeier jbk i et ca. 1 dl vann og rørte ut. Er ikke helt stødig i hvor mye osv... ;) Men det ble jo gele og jeg brukte kanskje en spiseskje av "geleen" for å få litt jevning.
Jeg hadde også i noe vann på slutten for å få sausen litt mer flytende.
Men jeeeeez! Dette var godt!!! :)
Jeg klarte bare en tallerken, sammen med salat. Det er ganske mektig kost! Resten spiste husbonden..
Hvor mye karbisser kan det være i dette tro??
Krissi
Men de hadde lammeskav, en pakke inneholdt 400 gr. Og så var det bare å improvisere, basert på oppskrifta til Maxxx og det ble slik:
400 gr Lammeskav
2-3 store sjampignon
Litt fersk rosmarin
To fedd hvitløk
1/2 pk seterrømme
1,5 dl fløte
Litt jbk og vann
Jeg tok to teskjeier jbk i et ca. 1 dl vann og rørte ut. Er ikke helt stødig i hvor mye osv... ;) Men det ble jo gele og jeg brukte kanskje en spiseskje av "geleen" for å få litt jevning.
Jeg hadde også i noe vann på slutten for å få sausen litt mer flytende.
Men jeeeeez! Dette var godt!!! :)
Jeg klarte bare en tallerken, sammen med salat. Det er ganske mektig kost! Resten spiste husbonden..
Hvor mye karbisser kan det være i dette tro??
Krissi