Lovehandle
05-08-07, 14:52
med en dæsj seterrømme i omeletten? Synes det smaker bedre.
Hei
Seterrømme er helt fint. Jeg anbefaler Creme Fraiche i mat som skal oppvarmes, da den skiller i mye mindre grad enn rømme. I omelett har det kanskje ikke noe å si?, men steker du sopp i smør og har rømme på vil den nesten garantert skille, det vil CF. sjeldent.
Vennlig Hilsen
Torkil. :)
Lovehandle
05-08-07, 20:17
Takk for tipset, det skal jeg prøve ut. Stekte meg sopp med rømme i, og som du sier, skilte den seg.
Hva kan man bytte fløten i lasagne med? Er ikke helt glad i fløtesmaken... Er rømme for surt på smak?
Oi! Fløte i omeletten? Jeg har bare brukt vann jeg :rolleyes:.
Hva kan man bytte fløten i lasagne med? Er ikke helt glad i fløtesmaken... Er rømme for surt på smak?
Jeg har mange ganger brukt Creme Fraice i lasagne. Veldig godt det! :smile:
[QUOTE=supah;1192798]Jeg har mange ganger brukt Creme Fraice i lasagne. Veldig godt det! :smile:[/QUOTE Smelta det i gryta sammen med revet ost :)
Eneste var at det var litt sursmak, men nam!!!!