View Full Version : Nevn de beste fettkildene!
SEr at det er blitt en god del av oss som sliter med å få i seg nok fett.
Nevn de beste fett kildene du vet om. Hva spiser dere av fett og til hva?
Har nettopp handlet cocosa, for jeg forsto det slik at det skulle være bra!
kom igjen
MCT-olje! Noe ala cocosa, men alikevel ikke det samme... (hehe... interne greier...)
MCT-olje! Noe ala cocosa, men alikevel ikke det samme... (hehe... interne greier...)
MCT olja ble jeg dødsdårlig av, nesten krampe i magen uansett hvor lite jeg tok, mens cocosa kan jeg spise rett ut av glasset uten noen problemer i ettertid........:D
Laks, avokado, nakkekoteletter, kylling med skinn, fete sauser, smørstekte grønnsaker... Osv. Jeg har tilsatt smør/olje i all mat jeg lager. Olje på salaten, fete oster, rømme, fløte...
Har ikke hatt problem med å få i meg nok fett :)
Nå spiser jo jeg gjerne meierismør i store staver jeg da, så jeg har aldri hatt noen problemer med å få i meg nok fett. Og det kan jo også brukes til absolutt alt både kaldt og smeltet og til kjøtt, fisk, ost og vafler. Desidert min fettkilde nr 1! Ellers synes jeg majones er greit til både fisk og noen typer kjøtt og dessuten er jeg kjempeglad i avocado, og den er det jo nesten bare fett i.
cocosa kan jeg spise rett ut av glasset
Auuuuuuch.........:_oy:
Auuuuuuch.........:_oy:
http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif
remulade da?? elsker remulade
Auuuuuuch.........:_oy:
Holder den i flytende form skjønner du :p Da blir den ikke ekkel å spise :D
Holder den i flytende form skjønner du :p Da blir den ikke ekkel å spise :D
Flytende eller steinhardt: Cocosa er cocosa...:wacko:
remulade da?? elsker remulade
Det er vel majones tilsatt sylteagurk det? Sjekk karbeinnhold, tror det er sukker i. (Vet egentlig ikke, spiser det ikke :) )
tror det er sukker i.
:ja: Remulade inneholder sukker og har 7 karber pr 100 gram.
Flytende eller steinhardt: Cocosa er cocosa...:wacko:
Mailer over et glass Pinja Colada til Biffen, det er snadder det :D
Samme smak omtrent :o
I denne rekkefølgen:
Palmeolje
Kokosolje
Ghee (klarnet smør)
Smør
Rømme
Makrell/laks
Palmeoljen går til steking, cocosaen går i kokosbollene :) , Ghee kan brukes til steking og baking.
Remulade er IKKE bra. Dårlige raffinerte planteoljer med altfor skjevt forhold mellom omega-6 og omega-3.
geysirland
15-08-07, 21:46
Leste jeg kokosboller?????:eek:
Er det mulig også på lavkarbo????
Gud som det er godt i hvertfall.:D
Leste jeg kokosboller?????:eek:
Er det mulig også på lavkarbo????
Gud som det er godt i hvertfall.:D
Hiver meg på denne!! Oppskrift?????? :D :D :D
Her er en oppskrift:
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=17108&postcount=1 (http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=17108&postcount=1)
Her er en oppskrift:
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=17108&postcount=1 (http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=17108&postcount=1)
men det står noe om runde helst usukret små kjeks, hva slags??? disse vil jeg oxo lage, nam nam:)
:ja: Remulade inneholder sukker og har 7 karber pr 100 gram.
Da ville jeg holdt meg unna den ja :ja:
geysirland
16-08-07, 08:04
Hvor mye karbo er det i de kokosbollene???
Men det går jo an å lage hvis man vil skeie ut en gang da...:D
Hvor mye karbo er det i de kokosbollene???
Men det går jo an å lage hvis man vil skeie ut en gang da...:D
Jeg har tilpasset oppskriften over en lengre periode, og sånn som jeg lager de nå inneholder de ca 1 g pr kokosbolle. Og det er inkludert sjokoladen! Kan vel nesten ikke kalles en utskeielse en gang. Sunt godteri blir det. :)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.