Stek 300-500 gr kjøttdieg i smør i panna blandet med en boks hakka tomater og ønsket krydder. Hell av kjøttdeigen og fres ønsket mengde løk (jeg brukte vel 50 gr) i smør til den blir gyllen. Ha dette i en ildfast form. Hakk opp ønskede grønnsaker - jeg brukte grønn paprika, litt blomkål og brokkoli. Bland dette med kjøttdeige og løken og strø ost over. Stek på ca 200 grader til osten er gyllen - og vips - verdens deiligeste middag (for tiden :):p
Dette skal jeg prøve til middag imorra! *nam*
Men mon tro om det er rå blomkål og brokkoli som skal brukes... noen som vet?
Dette skal jeg prøve til middag imorra! *nam*
Men mon tro om det er rå blomkål og brokkoli som skal brukes... noen som vet?
Jeg ville satsa på rå blomkål og brokkoli :)
kan sikekr tbruke frosne og
kan sikekr tbruke frosne og
Ja, sant... Tenkte bare enten kokte eller rå jeg, hehe!
Takk for godt middagstips:) Denne falt i smak hos både meg og min ikke-på-diett-mann! Han sa det smakte nesten lasagne:)
norwegiana
14-05-08, 18:06
Dette blir dagens middag i morgen, bare uten tomat ;)