View Full Version : Ostechips


cilemora
02-09-07, 12:52
det står at man skal ha dem i ovnen til dem smelter,
men skal dem bare såvidt smelte eller skal det boble
skikkelig i dem? og e det bedt med tynn eller litt tykkere
skiver (enkel eller dobbelt lag?)...
og hvordan krydder er best på, vet det er smak å behag,
men tips tas imot med takk ;)

Iset
02-09-07, 12:55
Jo tynnere skivene er, jo mer sprø blir de. Tynne er best ja. Jeg lar dem stå til de bobler skikkelig og kanskje begynner å bli litt brunlige i kantene. Så avkjøler jeg dem på brettet før jeg flytter dem over på rist og lar dem ligge der til de er kalde.
Jeg krydrer oftest med paprika og grillkrydder (ikke samtidig).

cilemora
02-09-07, 12:57
Jo tynnere skivene er, jo mer sprø blir de. Tynne er best ja. Jeg lar dem stå til de bobler skikkelig og kanskje begynner å bli litt brunlige i kantene. Så avkjøler jeg dem på brettet før jeg flytter dem over på rist og lar dem ligge der til de er kalde.
Jeg krydrer oftest med paprika og grillkrydder (ikke samtidig).

takk :)
prøvde å lage i sta, men dem blir jo ikke harde, hehe..
hadde dem i til det bobla litt, men ikke til dem fikk farge..
men man lærer så lenge man lever, hehe....

Iset
02-09-07, 12:58
Hehe jeg har laget min dose av fæle myke merkelige ostechips altså, man må ofte prøve noen ganger før man finner sin metode. :D