Enid
11-10-07, 23:51
Brun en pakke karbonadedeig i litt olje/smør, tilsette 1 hakket løk og så mye hvitløk som du liker (jeg bruker 2-3 fedd).
Krydre med basilikum, oregano, chili, masse kummin, koriander, salt og pepper.
Ha i en boks hakkede tomater, 2-3 ss tomatpuré, 1 boks hvite bønner (jeg skyller dem i dørslag for å få bort tomatsausen, da den inneholder sukker), 1 boks brune bønner, 2 buljongterninger og 2-3 ss hot salsa.
Kok på lav varme i 1-2 timer; jo lenger den står jo bedre blir den :)
Tilsett en hakket paprika når det er ca 5 minutter igjen.
Server med revet ost og rømme/kesam.
Krydre med basilikum, oregano, chili, masse kummin, koriander, salt og pepper.
Ha i en boks hakkede tomater, 2-3 ss tomatpuré, 1 boks hvite bønner (jeg skyller dem i dørslag for å få bort tomatsausen, da den inneholder sukker), 1 boks brune bønner, 2 buljongterninger og 2-3 ss hot salsa.
Kok på lav varme i 1-2 timer; jo lenger den står jo bedre blir den :)
Tilsett en hakket paprika når det er ca 5 minutter igjen.
Server med revet ost og rømme/kesam.