View Full Version : Muffins!


solsikke
28-10-07, 09:20
Har i dag prøvd å gjere litt om på nøtte og ostemuffinsene, og dei blei kjempegode...

226g hassellnøtter
300g cottage cheese
4 egg
1ts bakepulver
1ts splenda
80g smør

Av denne røra fekk eg 21 muffinsar
Totalt blei det ca 26g karb.
Det er da litt meir enn 1 karb. pr muffins...

Kjempe gode til frukost, lunsj eller kvelds....

Tenkte det var greit å dele denne med resten av dere..

-6,5kg siden 10.10.07, og 25cm mindre

Eilan
28-10-07, 09:27
De så gode ut! Skal prøves!

Toyo
29-10-07, 22:01
Disse har jeg laget i dag og de ble kjempe gode, ja! Ble mye saftigere enn de andre nøttemuffinsene, synes jeg!:D

Millsi
29-10-07, 22:12
Namm.DENNE skal prøved :ja:

rolly
30-10-07, 22:36
hvilke former brukte du da?sånne små?

Dadda
30-10-07, 23:02
høres veldig godt ut !! Kan disse lages uten CC? Hva erstattes det i så fall med? Magen min tåler ikke CC :o

solsikke
31-10-07, 09:23
Eg har brukt små papirformer til desse..

Det går an å erstatte cc med rømme, men da blir det litt meir karb.

Good luck:)

Tusta85
31-10-07, 10:25
Steketid og grad?

Cilo
31-10-07, 10:45
Da har jeg laget nøttemuffinsene dine, sitter her med den første smaksprøven nå! :D NAM!!

Takk for oppskrift!

solsikke
04-11-07, 10:58
Eg bruker det samme som nøtte og ostemuffins!!

solsikke
04-11-07, 10:59
Eg syns desse blir meir saftige enn dei nøtte- og ostemuffinsane. Syns dei var veldig tørre etter frysing, men desse var like gode etter frysing!!

wander
05-11-07, 11:15
Steketid og grad?

Det lurer jeg på også...

solsikke
10-11-07, 17:08
Framgangsmåte og steketid er det samme som de andre nøtte og ostemuffinsene....

Smula
15-11-07, 11:12
Noen som har prøvd å lage en litt mer kakete variant av disse?
Jeg tenkte oppe i hodet mitt litt mer Splenda og kanskje litt Heistad syltetøy oppi røra.

Dadda
15-11-07, 19:07
kakevariant-det er noe jeg også kunne tenke meg :) venter spent på svaret du får.

solsikke
30-08-08, 21:46
Var det noen som prøvde ut en kakevariant av denne????

MissTail
23-05-10, 13:48
Lagde kaker av denne i dag. Tilsatte en god slump kokos i røra, deretter en skje hjemmelagd villbringebærsyltetøy i hver form. Kjempegodt!

Syltetøyet er rørt og ganske flytende, derfor fordelte det seg fint i formene... :-)