Har i dag prøvd å gjere litt om på nøtte og ostemuffinsene, og dei blei kjempegode...
226g hassellnøtter
300g cottage cheese
4 egg
1ts bakepulver
1ts splenda
80g smør
Av denne røra fekk eg 21 muffinsar
Totalt blei det ca 26g karb.
Det er da litt meir enn 1 karb. pr muffins...
Kjempe gode til frukost, lunsj eller kvelds....
Tenkte det var greit å dele denne med resten av dere..
-6,5kg siden 10.10.07, og 25cm mindre
De så gode ut! Skal prøves!
Disse har jeg laget i dag og de ble kjempe gode, ja! Ble mye saftigere enn de andre nøttemuffinsene, synes jeg!:D
Namm.DENNE skal prøved :ja:
hvilke former brukte du da?sånne små?
høres veldig godt ut !! Kan disse lages uten CC? Hva erstattes det i så fall med? Magen min tåler ikke CC :o
Eg har brukt små papirformer til desse..
Det går an å erstatte cc med rømme, men da blir det litt meir karb.
Good luck:)
Da har jeg laget nøttemuffinsene dine, sitter her med den første smaksprøven nå! :D NAM!!
Takk for oppskrift!
Eg bruker det samme som nøtte og ostemuffins!!
Eg syns desse blir meir saftige enn dei nøtte- og ostemuffinsane. Syns dei var veldig tørre etter frysing, men desse var like gode etter frysing!!
Steketid og grad?
Det lurer jeg på også...
Framgangsmåte og steketid er det samme som de andre nøtte og ostemuffinsene....
Noen som har prøvd å lage en litt mer kakete variant av disse?
Jeg tenkte oppe i hodet mitt litt mer Splenda og kanskje litt Heistad syltetøy oppi røra.
kakevariant-det er noe jeg også kunne tenke meg :) venter spent på svaret du får.
Var det noen som prøvde ut en kakevariant av denne????
Lagde kaker av denne i dag. Tilsatte en god slump kokos i røra, deretter en skje hjemmelagd villbringebærsyltetøy i hver form. Kjempegodt!
Syltetøyet er rørt og ganske flytende, derfor fordelte det seg fint i formene... :-)