View Full Version : Raclette


safran
03-11-07, 09:00
Det lurer jeg på å ha idag. Noen forslag til tilbehør? Loff og poteter utgår jo nå, men det hadde vært veldig fint å ha noe å hive osten på.

Lilly
03-11-07, 09:02
Vi bruker alltid grønnsaker i skålene under med ost på vi, og det går jo nå også.

lokkebiff
03-11-07, 09:09
det hadde vært veldig fint å ha noe å hive osten på.
Hva med en tallerken...?


:lol: :lol:

moinx
03-11-07, 09:13
Hva med en tallerken...?


:lol: :lol:
:lol:

safran
03-11-07, 09:24
Tallerken og grønnsaker notert. Mer? Hva slags grønnsaker?

Iset
03-11-07, 09:37
Åh jeg har så lyst på raclettejern! Skal kjøpe i nærmeste fremtid.
Hmm brokkoli og blomkål (kokt) er jo godt med ost over. Dessuten er spekemat og annet kjøtt nydelig med ost over, det steker du jo på raclette-overflaten. Salami, fårepølse, skinke, spekeskinke osv. Asparges eller kokt purre rullet inn i spekeskinke med ost over? Du kan jo også bake lavkarbobrød og riste det og skjære det i terninger, evt. steke slike brødterninger i hvitløksbrød i en stekepanne og så dyppe dem i osten. Mmmm.

safran
03-11-07, 09:46
Broccoli og spekemat, ja!

Torkil
03-11-07, 10:16
Hei
Sopp, squash, paprika, aubergine (lett grillet),
Velbekomme
Torkil :)

Millsi
03-11-07, 13:42
Hmm,aubergine er deeilig med ost :D *sikler*

safran
03-11-07, 14:54
Her kom det gode forslag! :) Jeg kjøper litt grove pølser også, da har jeg følelsen av å spise litt mer *mat*.

Gerd
03-11-07, 15:14
Nå vi har raclette, steker vi masse forskjellig kjøtt, kylling, pølser. Steker ost i skålene, gjerne blanda med litt løk, eller fersk delt sjampinjong og litt pepper på. Dette bruker jeg som "krydder" oppå kjøttet.Lager gjerne blomkål og brokkoligrateng ved siden av. Og sjampinjongsaus...
Paprikaringer er godt å steke med ost på. Og cherrytomater delt i to, med litt hvitløk og salt/pepper på.