Jeg skal ut med jobben i morgen, og da blir det garantert et par glass vin. Anbefales rødvin eller hvitvin?
Jeg ser på den Marquésen jeg har hjemme, så står det 2,0 g/lt sukker og på en hvitvin jeg har fått anbefalt er det 3,8 g/lt.
Er det generellt slik at rødvin er bedre for oss som går på ketolyse?
Ta marquesen du, en rødvin er uansett bedre enn en søt hvitvin. Men tørr hvitvin har like lite sukker !
Har rødvin generelt lite karber?
Jeg og mannen skal ut og kose oss i helgen (barnefri), så da må jeg og finne ut hva jeg kan drikke :)
Ta marquesen du, en rødvin er uansett bedre enn en søt hvitvin. Men tørr hvitvin har like lite sukker !
Den hvitvinen jeg (les: Safir) har fått anbefalt, Domaine Tariquet, er den som har 3,8 g/lt. Men uansett, jeg er mer glad i rødvin enn hvitvin, så valget er jo da enkelt. :D
Men jeg ser den andre Safir fikk anbefalt, Pommier Petit Chablis, kun har 1,0 g/lt.
Men liker jeg tørr hvitvin da tro? Tariqueten vet jeg at jeg liker, for den har jeg smakt av Safir, men den hadde jo "masse" sukker i seg.
Jeg lurer også på om rødvin generelt har lite karber. :D