Beklager alle spørsmålene!
Men jeg lurer fælt på hvorfor man kan trekke fra sukkeralkoholer på sukkerfrie produkter. Vil det si at man kan spise Lâkerol osv?
Noen som har et tips på tyggis man trygt kan tygge?
På forhånd,takk-igjen!
Evita
Første spørsmål kan jeg ikke hjelpe deg med, for bare noen sier ordet "regning" mister jeg fullstendig kontakt med moderskipet.
Alt som inneholder sorbitol og/eller xylitol bør du styre lengst mulig unna, for det er ikke det spor bedre enn å spise ting med sukker i.
Jeg tror (etter mangfoldige diskusjoner) at vi har foreløpig landet på store Ifa, Ricola og Fribol fra apoteket som ting vi kan innta (forutsatt at du ikke for vektstagnasjon av søtstoffer).
Husker ikke om det var fler, men det finnes flere tråder om det her, hvis du sjekker litt. Tyggis tror jeg heller ikke vi har funnet et merke av som er brukbart.
Og Mentos i de små eskene kan du spise. Men det er søtet med maltitiose (tror jeg det var-hjerneteppe), og mange, inkl. meg selv før raufoss av det:o
Fribol-dropsene er ikke søtet med det, men jeg ble gal i magen av 10 lakrissukkertøy av den sorten også...
Hm...må kanskje være litt forsiktig da...;)
Takk for advarselen!:)
Hm...må kanskje være litt forsiktig da...;)
Takk for advarselen!:)
Eller kanskje det heter maltidiol? Står helt stille... Må bruke søkefunskjsonen gitt:rolleyes:
Maltitol
Thanx... Nå får jeg nok sove i natt... Hater å ikke komme på ting:rolleyes:
Eplekjerne
14-11-07, 23:20
Skal man ikke se på karbinnholdet, altså??
Skal man ikke se på karbinnholdet, altså??
Joooooo, for all del, men på de få produktene der det er oppgitt sukkeralkoholder kan du trekke fra det. Og i Ifa feks, eller Mentos, er det da ikke igjen karber når man trekker fra sukkeralkoholene:D
Enn de små eskene med Mellers? Er kun sukkeralkoholer der. Har spist noen av dem uten å merke hverken rennaræv eller platå/oppgang. Men har ikke spist mange, max tre for dag noen ganger.