View Full Version : Julekaker ...
hei! er dt noen form for julekaker vi på ketolyse kan lage????? så vi ikke faller for alt for mange fristelser i jula....
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=11733&highlight=sarah+bernhard
Se på denne listen her, her finner du mye godt. Tenkte å lage sarah bernhard i dag, verdens beste småkake :sikle:
Jeg har prøvd å lage skrull, der jeg brukte bakemiks istedenfor mel, og fløte, og splenda. Kjempegode på smak, men de blir så porøse at det går ikke an å rulle de sammen.
Vurederer å prøve å lage de som bordstabbelbakkels, litt tykke....det tror jeg blir bra!!
Å legg ut oppskrift da please! Jeg elsker bordstabler :sikle: Om du ikke har prøvd å lage dem, kan du uansett legge ut oppskriften på skrull, slik at jeg har en grunnoppskrift?
men finnes det ikke noen varianter av de vanlige julekakene? og helst uten mandler da jeg ikke tåler dette.... .... skal ikke være så enkelt dette gitt!!
Hmmm, det vet jeg ikke igrunn....
Hva er skrull, og bordstabler??
Hva er skrull, og bordstabler??
Ei skrull er ei skrulle, og en bordstabel er da vel en stabel med bord! :rolleyes:
Bare tuller, lurer fææælt jeg også :o
Er bordstabel ala goro??
hehehe...tenkte skrull kanskje var rullekake?..Siden det ble snakka om rulling her....
Og bordstabler var noe bakkels greier???eller??
Myas cookies kan bakes til jul forresten.....:)
hehehe...tenkte skrull kanskje var rullekake?..Siden det ble snakka om rulling her....
Og bordstabler var noe bakkels greier???eller??
Myas cookies kan bakes til jul forresten.....:)
Hva er Myas cookies?
Kaker laget av hovedsakling mandler og hasselnøttkjerner som man maler til mel....
Med smør og sjokoladebiter i...Finner oppskrift om du søker:)
Her:) (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=10475&highlight=myas)
Her:) (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=10475&highlight=myas)
Slike skal lages!!!!!
Sara Bernhardt (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=11083&highlight=sara+bernhard)
her er enda en oppskrift...
Sara Bernhardt (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=11083&highlight=sara+bernhard)
her er enda en oppskrift...
Åhhh den var også snadder!!!! Noterer heftig her jeg....
Skulle hatt printer :o
Eller du kan lage denne....
LETTLAGET OG TRIVELIG FRUKTKAKE
5 dl mel
4 egg
2 dl tørket frukt
1 ts salt
1 dl farin
4 ms (måleskjeer) sitronsaftnøtter
2 l Whisky
Ta frem en mellomstor bolle
Smak på whiskyen for å forsikre deg om at den er god. Hell den gjerne i et desilitermål og drikk.
Repeteres.
Sett på elvispen.
Sjekk igjen whiskyen, om kvaliteten holder.
Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker og visp dette sammen.
Sjekk om whiskyen står seg ved å helle innpå enda et desilitermål.
Schteng av elvispen.
Knekk to høner og schleng disse i bollen, sammen med all den tøjkede fjukten.
Schett på elvispen igjen.
Hvis den tøjkede fjukten setter seg fast i bollen, grav den ut.
Smak deretter på whiskyen for å være sikker på at den fremdeles ikke har blitt schemt.
Etterpå schal du schile 2 ss schalt, eller noe schånt...
Det er forrestenikke schå nøye.
Schekk whiskyen… hikk.
Schil sitronsaften, legg til en matsche. Og så litt schukker, eller hva faen du måtte ha for hånden.
Schmør ovnen.
Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schteng av elvispen.
Schleng bollen ut av vinduet, og ssschekk så whiskyen igjen.
Gå og legg deg. Hvem faen liker fruktkake, uanschett?Holdt på å dævvvve av latter når jeg leste den. Hysterisk morsomt så jeg måtte ta den opp igjen. Det var Guro som kom med denne lille herligheten. Takk :D
4 ms (måleskjeer) sitronsaftnøtter
Keee????:confused:
Eller du kan lage denne....
LETTLAGET OG TRIVELIG FRUKTKAKE
5 dl mel
4 egg
2 dl tørket frukt
1 ts salt
1 dl farin
4 ms (måleskjeer) sitronsaftnøtter
2 l Whisky
Ta frem en mellomstor bolle
Smak på whiskyen for å forsikre deg om at den er god. Hell den gjerne i et desilitermål og drikk.
Repeteres.
Sett på elvispen.
Sjekk igjen whiskyen, om kvaliteten holder.
Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker og visp dette sammen.
Sjekk om whiskyen står seg ved å helle innpå enda et desilitermål.
Schteng av elvispen.
Knekk to høner og schleng disse i bollen, sammen med all den tøjkede fjukten.
Schett på elvispen igjen.
Hvis den tøjkede fjukten setter seg fast i bollen, grav den ut.
Smak deretter på whiskyen for å være sikker på at den fremdeles ikke har blitt schemt.
Etterpå schal du schile 2 ss schalt, eller noe schånt...
Det er forrestenikke schå nøye.
Schekk whiskyen… hikk.
Schil sitronsaften, legg til en matsche. Og så litt schukker, eller hva faen du måtte ha for hånden.
Schmør ovnen.
Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schteng av elvispen.
Schleng bollen ut av vinduet, og ssschekk så whiskyen igjen.
Gå og legg deg. Hvem faen liker fruktkake, uanschett?Holdt på å dævvvve av latter når jeg leste den. Hysterisk morsomt så jeg måtte ta den opp igjen. Det var Guro som kom med denne lille herligheten. Takk :D
Denne var flott!!!! Kopierer i fleng her jeg :D
håper du skjønner det var en vits :D
håper du skjønner det var en vits :D
Næææææ kopierer og følger oppskrifta jeg :p
Marsipan kan man jo lage mye av, og nå har odense kommet med sukkerfri marsipan! :sikle: *lykkelig*
Næææææ kopierer og følger oppskrifta jeg :p
Hehe, ja ikke sant. Kunne blitt en morsom affære :p
Her var det mange gode tips!!
:sikle:
Hvor kjøper dere sukkerfri sjokolade? Merke? Bør de som spiser kakene advares, med tanke på effekten sukkerfi sjokolade kan ha på magen?
Her var det mange gode tips!!
:sikle:
Hvor kjøper dere sukkerfri sjokolade? Merke? Bør de som spiser kakene advares, med tanke på effekten sukkerfi sjokolade kan ha på magen?
Sjokoladen fra sukkerfritt.com kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker. Cavalier får du hvertfall på helsekost.
Jeg har aldri opplevd å bli dårlig i magen når jeg har brukt de i kaker og sånn, mens jeg blir kjempedårlig om jeg spiser en halv plate ellers. :s
Det går fint an å lage mandelmakroner: eggekviter, mandel og splenda eller natrena.
Smaker nesten som kransekaker...mmmmmmm
Kjekt med nye oppskirfter:)
Sjokoladen fra sukkerfritt.com kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker. Cavalier får du hvertfall på helsekost.
Jeg har aldri opplevd å bli dårlig i magen når jeg har brukt de i kaker og sånn, mens jeg blir kjempedårlig om jeg spiser en halv plate ellers. :s
Jeg har lest bakpå sukkerfritt-sjokoladen at det er nesten 50 g karber (eller noe sånt - mye karber er det i hvert fall) i 100 gram... er det noe man kan bruke da? (eller har jeg glemt å trekke fra sukkeralkoholer når jeg leser bakpå disse sjokoladene?)
Jeg har lest bakpå sukkerfritt-sjokoladen at det er nesten 50 g karber (eller noe sånt - mye karber er det i hvert fall) i 100 gram... er det noe man kan bruke da? (eller har jeg glemt å trekke fra sukkeralkoholer når jeg leser bakpå disse sjokoladene?)
Sjokoladene fra Sukkerfritt inneholder ganske mye av sukkeralkoholet maltilol, og de fleste karbohydratene som står oppført i innholdsfortegnelsen stammer derfra. Det finnes også litt karbohydrater i kakaopulver, men det er ikke så mye.
LilleRosin
22-11-07, 14:01
Må abbonere på denne også! :D
Jeg har lest bakpå sukkerfritt-sjokoladen at det er nesten 50 g karber (eller noe sånt - mye karber er det i hvert fall) i 100 gram... er det noe man kan bruke da? (eller har jeg glemt å trekke fra sukkeralkoholer når jeg leser bakpå disse sjokoladene?)
Karbeinnholdet er ganske likt Cavalier sin sjokkis, men de har bare ikke trukket fra sukkeralkoholer på innpakningen sin. ;)
Tenkte jeg skulle prøve å lage en sukkerfri Delfia i år, noen som har forsøkt det?
Det er den eneste julekaken jeg bryr meg om også; julekaker er morsomme å bake, men å spise? :nei: Bryr meg ikke...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.