View Full Version : Kylling med smørdekket rosenkål, bacon og sopp


Iset
06-12-07, 17:16
Dette er vel mer et tips enn en oppskrift, men det er supergodt. Vi har hatt det til middag i dag:

Stek kyllingfileter, 1-2 stk per person. Jeg liker best å steke dem i ovnen, da har jeg tykke høvelskiver av meierismør over hver filet og strør over masse godt krydder. Lar de stå i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter. Saftig og deilig!

Skjær masse MASSE fersk sopp i biter, og det samme med ca. 150-200 gram bacon. Stek dette sammen i en panne/gryte i masse smør.

Kok rosenkål mør, hell av vannet og ha en stoor klatt meierismør i gryta. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland godt sammen.

Legg alt pent på tallerkener. :sikle:

MorStine
07-01-08, 15:38
mmmm... Denne skal jeg prøve i dag, bare uten rosenkål, for det er det ingen her som liker. Bruker brokkoli og blomkål i stede:):nam:

Mumse
07-01-08, 22:51
Rosenkål er jo kjepegodt........
Men blir det ikke mye karber eller?:confused:

Mumse
07-01-08, 22:52
Skulle selvfølgelig være kjempegodt.............

Angar
08-01-08, 11:47
mm..denne hørtes god ut!!:)

Marilyn
08-01-08, 12:51
Nam!

MorStine
09-01-08, 00:38
Rosenkål er jo kjepegodt........
Men blir det ikke mye karber eller?:confused:
Nei, kan ikke se annet enn rosenkålen som har noe særlig med karber i seg (4,4 KH) i denne retten. Er minimalt med karber i kylling, smør, sopp og bacon:)

Iset
09-01-08, 17:16
Aner ikke, jeg teller ikke karber.