Fysj for en smak!! smakte IKKE godt i det hele tatt. Syns det var vanskelig å møre den ut i forma å.
Smaken minte meg om gamle gummustøvler :eek: Så nå har jeg spist 3 biter pizza UTEN bunn..:o Skjønner ikke hva dere andre gjør for å få den spiselig.
Ser nå at denne blir postet feil,men jeg er lat og gidder ikke flytte på den.:rolleyes:
Fysj for en smak!! smakte IKKE godt i det hele tatt. Syns det var vanskelig å møre den ut i forma å.
Smaken minte meg om gamle gummustøvler :eek: Så nå har jeg spist 3 biter pizza UTEN bunn..:o Skjønner ikke hva dere andre gjør for å få den spiselig.
Ser nå at denne blir postet feil,men jeg er lat og gidder ikke flytte på den.:rolleyes:
Jeg så en annen plass (Terry sin journal?) at han brukte en sånn lavkarbo tortilla som bunn? Det er jo både godt og ganske genialt!
Hvor får jeg kjøpt slike tortillalefser da?
dialife.dk har mama lupe's low carb tortillas.
Selv bruker jeg lappeoppskriften som bunn. Steker den litt på forhånd før jeg har på fyll.
Det jeg gjorde med bunne var å krydre den VELDIG godt med allslags mulig godt krydder. Og brukte flere typer ost med mye smak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjDXv3h/weight.png
(http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjDXv3h/)
dialife.dk har mama lupe's low carb tortillas.
Selv bruker jeg lappeoppskriften som bunn. Steker den litt på forhånd før jeg har på fyll.
Tenkte på dette selv etter på. Blir nok til at jeg gjør det om det blir en annen gang.
denne lagde jeg også i går. Var veldig spent, men blei ganske skuffa. Smakte ikke særlig bra nei, desverre. Omtrent som gummi. Var nok værst med konsistensen ja....:(
Hvilken pizzabunn har dere brukt? Syns den jeg lagde var grei jeg... men måtte mye krydder og ost i... også stekte jeg den lenger så den ble ganske sprø.
Jeg lagde den som står på sojaproteinboksen!
Jeg har forsøkt ulike typer pizzabunn, men synes ikke de er gode :o Har jo begynt å lure på om jeg er smårar siden alle skryter så av de bunnene mens jeg ikke klarer å spise de....Men nå har jeg kanskje det man kan kalle et hellig forhold til skikkelig hjemmelaget pizza:)
Det samme gjelder forøvrig brød. Har forsøkt flere typer brød, men klarer ikke å svelge de. Ære være Nutty-Cheese muffinsene til Nille sier jeg bare :D
Selv bruker jeg lappeoppskriften som bunn. Steker den litt på forhånd før jeg har på fyll.
Samme her. Har også forsøkt pizzabunnen fra bakemiksboksen uten særlig suksess. Lappeoppskriften med kruskakli blir en god bunn.
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=9312
Jeg har kun prøvd denne. Oppskriften var for stor til min langpanne. Smurte TYNT stekte den med vifte og litt lenger, ble litt sprøere bunn, syns den var et godt alternativ jeg. Fryste ned resten i gode stykker. Kjekke greier å ta opp når datteren steiker seg en granidis:D