Ciss
16-12-07, 22:01
Stengene smaker helt som vanlig kransekake. Skal du lage hel kransekake med ringer bør nok oppskriften dobles.
320 gram mandler males (i oppskriften sto det at halvparten skulle skoldes først, men det gadd ikke jeg. Syns det er greit at den ikke er så fin jeg.
2,25 dl splenda blandes i *)
2 eggehviter eltes inn. Elt til seig masse.
Trill ut fingertykke staver og del opp i ca 8 cm lange biter. Jeg fikk 24 stenger.
Stekes på 180 grader i 10-15 minutter
*) *Jeg syntes de ble ganske søte, så man kan kanskje redusere søtstoffmengden litt.
Smelt eventuelt mørk chavaliersjokolade og dypp endene i sjokolade når kakene er avkjølt.
320 gram mandler males (i oppskriften sto det at halvparten skulle skoldes først, men det gadd ikke jeg. Syns det er greit at den ikke er så fin jeg.
2,25 dl splenda blandes i *)
2 eggehviter eltes inn. Elt til seig masse.
Trill ut fingertykke staver og del opp i ca 8 cm lange biter. Jeg fikk 24 stenger.
Stekes på 180 grader i 10-15 minutter
*) *Jeg syntes de ble ganske søte, så man kan kanskje redusere søtstoffmengden litt.
Smelt eventuelt mørk chavaliersjokolade og dypp endene i sjokolade når kakene er avkjølt.