View Full Version : Marsipankuler


Nannah
17-12-07, 15:50
500 g malte og skållede mandler
50g splenda
2 -3 eggehviter
litt god cognac
1plate 70% kokesjokolade

Tørk mandler i ovn 100g 10 min...mal fint med splenda ..tilsett eggehviter og smak til med cognac.
Smelt sjokladen i vann bad. Lag små kuler av marsipan og dypp i sjokladen m en koldtgaffel. avkjøl på bakepapir..oppbevares kaldt i box

Om du putter en liten bit atkinssjokolade inn i midten på kula så blir det Mozartkuler:D

Dette smakte Anton Berg:D

BiB
21-12-07, 00:44
:sikle: jeg skal lage en variant i morgen, jeg lar noen FÅ tørka aprikoser trekke i Cognac før jeg kjører dem sammen med mandlene :sikle:

Gerd
21-12-07, 00:52
Jeg lagde denne marsipan i dag... Men brukte halvparten med splenda...

Og glemte cognacen :eek:

Var kjempegod lell altså.....

Imse
06-04-09, 15:02
Skolder dere mandlene? Jeg gjorde det i dag, men lurer på om jeg skal drite i det neste gang... Jeg hadde i romessens, sterkere ting finnes ikke her i huset:ja: , men det ble kjempegodt!