View Full Version : Indis Thaisuppe (IKKE for pingler)
Denne er jeg så fornøyd med at jeg deler den med dere!
Du trenger
4-6 røde chili
4.6 spiseskjeer revet ingefær (jeg kjøper aldri ferdig for den inneholder sukker!) Du kan seff også bruke galang galang... mer autentisk! :)
7 fedd hvitløk
2 kyllingfileter,
4 store sjampignonger
1 liten boks bambusskudd
Halvannen liter kyllingkraft
2 stilker sitrongress
Pak choy eller kinakål
4 cherrytomater
1 god dæsj koriander
2 vårløk
Saften av en sitron,
2 små grønne paprika
1 boks kokosmelk
Omtrent en teskje med salt
Hakket chili, smæsja hvitløk og revet ingefær surres forsiktig i olje, ikke la det bli svidd. Ha i finskåret kyllingfilet og oppdelt sopp, og bambusskuddene. Tilsett kraften når kylingen er stekt, og la putre og dufte på svak varme en times tid, mens du drikker kaffe og finhakker paprika, vårløk og koriander. Tomatene deles i fire, og pak choyen skjæres opp, men ikke hakkes.
Når huset lukter godt nok og du er uutholdelig sulten, har du i kokosmelken. Skru opp varmen litt, og ha i paprika, vårløk og koriander, og saften av sitronen. Tomat og pak choy tilsettes rett før servering, de bør ikke koke.
Garantert varm nytelse i vinterkulden!
Tusen takk. Lagt til i favoritter. :)
Liker ikke koriander, går det greit å kutte ut? Kylling-kraft, kan jeg bruke buljong da?
Mm, dette hørtes utrolig godt ut! Spørs om jeg ikke lager denne for romantisk middag til helga :ja:
Går fint uten koriander, og kyllingbuljongen fra knorr er best... lykke til:)
Mm, dette hørtes utrolig godt ut! Spørs om jeg ikke lager denne for romantisk middag til helga :ja:
Definitivt bra for en het aften ja:)
Gleder meg til å lage denne :ja:
Denne er jeg så fornøyd med at jeg deler den med dere!
Du trenger
4-6 røde chili
4.6 spiseskjeer revet ingefær (jeg kjøper aldri ferdig for den inneholder sukker!) Du kan seff også bruke galang galang... mer autentisk! :)
7 fedd hvitløk
2 kyllingfileter,
4 store sjampignonger
1 liten boks bambusskudd
Halvannen liter kyllingkraft
2 stilker sitrongress
Pak choy eller kinakål
4 cherrytomater
1 god dæsj koriander
2 vårløk
Saften av en sitron,
2 små grønne paprika
1 boks kokosmelk
Omtrent en teskje med salt
Hakket chili, smæsja hvitløk og revet ingefær surres forsiktig i olje, ikke la det bli svidd. Ha i finskåret kyllingfilet og oppdelt sopp, og bambusskuddene. Tilsett kraften når kylingen er stekt, og la putre og dufte på svak varme en times tid, mens du drikker kaffe og finhakker paprika, vårløk og koriander. Tomatene deles i fire, og pak choyen skjæres opp, men ikke hakkes.
Når huset lukter godt nok og du er uutholdelig sulten, har du i kokosmelken. Skru opp varmen litt, og ha i paprika, vårløk og koriander, og saften av sitronen. Tomat og pak choy tilsettes rett før servering, de bør ikke koke.
Garantert varm nytelse i vinterkulden!
Jippi!!! Har både most ingefær, hvitløk og chili på glass i kjøleskapet, samt sitrongress! MÅ teste denne i morgen :D
Trolljenta
04-01-08, 22:24
Tror jeg skal teste denne i helgen, men kanskje ikke med så mye chili :p
Tror jeg skal teste denne i helgen, men kanskje ikke med så mye chili :p
Chilli som er så godt!!
Idag har jeg lagd mat med 12 chillier, I love it:)
Chilli som er så godt!!
Idag har jeg lagd mat med 12 chillier, I love it
:ja: jeg også! Kanskje du også er medlem av "The galvanized gullet"?? :) Ble tildelt medlemsskap der etter å ha hatt en amerikansk dame på besøk som har spist mye hot mat rundt om i verden - men aldri så hot som hos meg :p
få høre noen komentarer da. NAM? HOT? NOT ? MORE?... WOW?
også for å forsikre meg en gang til... ja i ED fase 1? ink kylling :o
Denne må jeg prøve!
Jeg er ganske herda når det gjelder chili, det skal mye til før det blir for sterkt for meg.
få høre noen komentarer da. NAM? HOT? NOT ? MORE?... WOW?
også for å forsikre meg en gang til... ja i ED fase 1? ink kylling :o
Vel, i og med at det ikke er karber i kylling, går det nok an å spise suppen uten at du ødelegger noe... Men skal du være skikkelig suppnazi på fase en, så må du nok droppe kjøttet. Men det gjør egentlig ingenting!
Og den er græla hot:)
takk indi! da skal jeg handle inn alt (som er en god del ser jeg) før oppstart. kyllingfilet kan jeg ha i når jeg får finfolk på besøk :p
kjempe fint å ha noe å servere hvis jeg får gjester. Føler meg reddet med denne.... litt ufint å servere aperompe-pose :D :p
ser ut som det blir ganske mye da... ? litt stor posjon til meg alene... hvor lenge holder den, hvordan er den å varme opp igjen?
:confused: <------ Distrea :p:rolleyes::o
Jeg har jo stor sulten familie... du kan halvere alt kanskje? Tror nok alt blir spist jeg:)
Det er ingen god ide å varme opp, jeg har sånn sans for litt sprø grønnsaker, og koker det for lenge eller skal varmes opp, blir de siste grønnsakene trauste og kjedelige. Du kan seff fryse el liknende, og tilsette de siste grønnsakene like før servering!
Lykke til:)
Jeg har jo stor sulten familie... du kan halvere alt kanskje? Tror nok alt blir spist jeg:)
Det er ingen god ide å varme opp, jeg har sånn sans for litt sprø grønnsaker, og koker det for lenge eller skal varmes opp, blir de siste grønnsakene trauste og kjedelige. Du kan seff fryse el liknende, og tilsette de siste grønnsakene like før servering!
Lykke til:)
ja, det var lurt! lager opp og venter med grønnsakene. Jeg elsker jo å lagre i fryseren :o
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.