View Full Version : Godt tips - ferdigsauser med få karbohydrater


linnipinni
08-01-08, 21:10
I dag var jeg i butikken og kikket litt. Og fant bearnaisesaus med 2.2 karbohydrater per 100 g!

Og enda bedre; den er ferdiglaget - bare å varme noen minutter i mikroen ;)

Så alle som har lyst på namnam-saus, løp til butikken og kjøp; FJORDLAND BEARNAISESAUS (serveringsklar)


De har forresten også disse serveringsklare sausene;

Rødvinssaus 3.7 karber per 100 g

Fløte og sjampinjongsaus 3.4 karber per 100 g

Pastasaus med ost & bacon 3.2 karber per 100 g

Peppersaus 3.6 karber per 100 g

Paprikasaus 3.7 karber per 100 g


Jeg er stadig på jakt etter litt kjappere måter å lage mat på. Bruker mye tid i butikkene på å skumme over produkter :P Tenkte kanskje jeg skulle lage en hjemmeside eller noe med oversikt.. Hehe

Mayella
08-01-08, 22:30
Om du lager en hjemmeside med oversikt, så vil jeg gjerne få linken

Angar
08-01-08, 23:25
Da vil jeg også gjerne ha linken :D

MorStine
08-01-08, 23:42
Ikke for å ødelegge her altså, men er det ikke slik at det stortsett alltid er masse transfett i disse ferdiggreiene? Det har i allefall jeg fått forståelsen av...


*partydreperen-tusler-ut-igjen*:p

tennissokk
09-01-08, 00:12
Fjordland har uttalt at de ikke bruker transfett i sine produkter. Men de er dog veldig rundhåndet med varmpressede oljer (= masse harskt/oksidert fett).
Jeppjepp, kjekt med motstridende meninger for å forvirre folk ;)

MorStine
09-01-08, 00:18
Fjordland har uttalt at de ikke bruker transfett i sine produkter. Men de er dog veldig rundhåndet med varmpressede oljer (= masse harskt/oksidert fett).
Jeppjepp, kjekt med motstridende meninger for å forvirre folk ;)
Da vil det jo egentlig si at de bare pynter på ordet transfett?:confused:

Smula
09-01-08, 09:34
Bernaisen til Fjordland har vært min redning det siste halve året, ja.
Jeg er også en av dem som ikke orker å lage sauser og sånt fra scratch.
Og så er den kjempegod, kan støtte den anbefalinga!

linnipinni
09-01-08, 12:53
Hehe, er jo veeeldig deilig å bare kunne sette sausen i mikroen - og vips, så er den ferdig :) Når man på ketolyse må man jo lage så mye annen mat fra scratch..

MEN, så har jo også Fjordland sine ferdigsauser hele 4.3 g mindre karber per 100 g enn det toro sin bearnaisesaus har.. :) Og da får man jo spist tre ganger mer (om man vil) ;) hehehe..

nettan
09-01-08, 21:47
jeg bruker ikke no frdigsauser siden de inneholder transfett..

Kenny
20-01-08, 12:59
Sausen er kjempegod. Sikkert bare å holde seg til mindre og moderate mengder.

MorStine
21-01-08, 18:29
:sparke: Måtte jo bare løpe og kjøpe jeg også da... Var veeeeldig godt med bernaise igjen, etter 9 mnd... Prøvde peppersausen også, men det var ikke så godt.


Hoi, var en ganske hårete kamel å svelge altså...:p