View Full Version : hvordan klarer dere det??


karlista
03-02-04, 00:16
Hei.
Jeg har lest litt her inne, og kommet over noen som har gått ned opptil 10 kg. på 14 dager....
Hvordan går det ann? Hvilken diett bruker dere da??
Kunne noen være så snill å fortelle litt om det?
Jeg skjønner ikke at det er mulig.
Jeg hadde absolutt trengt det selv, men her jeg bor er det ingen som holder slike kurs. (tenker da på Lindberg eller Atkins)
Hvem vil dere anbefale, som gir raskest reduksjon..?

Hilsen Karlista

HP
03-02-04, 00:38
Hei! Velkommen hit! ;)

Jeg er vel den du sikter til... :D

Jeg går på Atkins, og vekttapet du viser til var på introduksjonsdietten.

Å ta av 10kg på 14 dager er ikke umulig, men det kommer an på hvor overvektig en er og hvor stor eller liten metabolsk motstand en har. Jeg har tydeligvis lav metabolsk motstand... Easy comes, easy goes... ;)

Jeg tok av fett... Masse fett... Vekttapet mitt skyltes ikke væske...

Men når det er sagt, så stanset vekten min etter 10kg... og gikk ikke mer ned på en månedstid... Men du verden så kroppen forandret seg!

Atkins var en genial fyr! :)

Du trenger ikke følge kurs. Les bøker, og prøv om kansje Legen din kan være litt positiv... Pass ihvertfall på at du vet hvorfor du legger om kosten, og hva det er bra for... Det hjelper alltid!

Har du "alvorlige" helseplager eller tar medisiner som følge overvekt så kan det jo være lurt å følge Eurodiett opplegget ved en Lindberg klinikk.

Uansett vil jeg anbefale deg på det sterkeste å lese denne boken:
http://www.haugenbok.no/partnerindex.cfm?partnerId=33&isbn=8292013083

Lykke til!

Håper du vil fortelle litt mer om deg selv!

HP

Maz
03-02-04, 07:54
Har du "alvorlige" helseplager eller tar medisiner som følge overvekt så kan det jo være lurt å følge Eurodiett opplegget ved en Lindberg klinikk.

HP
Siden HP nevner det bør vel jeg som har gått på Eurodiett komentere jeg også. Jeg har ikke gått ned på langt nær så mye som HP. Men så har jeg en bakgrunn med masse slankekurer osv også. Jeg tror nok at om du trenger en skikkelig introboost og ikke kan gå på kurs så er Atkins lettest å starte med. Vanlig Lindberg fører til mye senere vektnedgang.

Uansett så er det viktig å holde grep om at ingen av disse oppleggene er noen kur. Det er en omlegging. Går du tilbake til gamle vaner kommer vekten tilbake også om du teller kalorier.

Det disse kurene har til felles er at de retter seg mot en hormonell ubalanse i kroppen vår.

Vigdinil
31-12-05, 17:46
Hei igjen. Så utrolig interessant at du gikk ned 10 kg på 14 dager. Jeg skal som tidligere nevnt begynne i morgen med induksjonen. Men hvordan var det å ikke gå ned på 1 måned? Klarte du å nå ditt eget mål? Jeg har jo prøvd eurodiett, det varte et års tid og så begynte jeg gradvis å gå opp igjen, selvfølgelig fordi jeg skeiet ut mer og mer med kullhydratrik kost. Er så glad i søtsaker og kaker. Har du noen gode råd bortsett fra de du allerede har gitt gjennom de omfattende oversettelsene... Er det viktig å lese den boken du anbefaler, eller er det like greit å lese den siste boken "Atkins for livet"? Hvor mye kan jeg trimme, er det f.eks. greit med 20 minutter pilates ( langsom styrketrening spesielt magemuskler) daglig? Takk for alle svar

Aline
02-01-06, 18:58
Hei.

Jeg vet ikke hva forskjellen på de to bøkene er, men det virker som om "atkins for livet" er mere vedlikehold?

Den andre boken inneholder informasjon om induksjonen og alle fasene og hvis du vil starte med induksjonen så er nok lurest å lese boka HP anbefaler :)

lykke til!

20 min pilates hver dag er supert :)

Nille
03-01-06, 21:51
Har svart deg på bokanbefaling et annet sted jeg. Om trening også. Men når det gjelder trening må du lytte til kroppen din. Hva du klarer. Du skal trene på Atkins, men du kan godt starte forsiktig og øke på. 20 min pilates er helt greitt som Aline sier, men når du har blitt vant til øvelsene og programmet kan du godt gå over til et lengre program. Jeg har ikke trent på et par mnd. og har pr. 1/1 gått tilbake til basic. Dvs. Atkins Induksjon - 14 dager. OG jeg trener Winsor Pilates Maximum Burn Advanced/Super Sculpting & Body Slimming - et program på 55 minutter, 3 ganger pr uke. Det er ikke noe problem. I tillegg gjør jeg Winsor Pilates Upper Body Sculpting med vekter - 25 min 3 ganger pr uke. Enten samme dag som hovedprogrammet eller dagene imellom. Man bør ikke trene samme program hver eneste dag etterhverandre. Musklene trenger hvile også.

Pilates er en treningsform som passer utmerket sammen med Atkins/ketolyse etc. t er rolige bevegelser satt i system. High Impact aerobics er en helt annen treningsform og krever litt mer av kroppen. Slik trening bør man iallefall prøve seg frem og lytte til kroppen på. Kjenner man ubehag eller blir man svimmel og uvell må man stoppe tvert !! Det er veldig viktig.

Vigdinil
04-01-06, 19:56
Å, takk Nille. Har brukt litt tid på å finne frem her, men har fått litt veilednng nu, blir litt forvirretog har litt problemer med å finne frem i alle trådene... Ja, Pilates er en veldig god trim, passer ypperlig til meg som har probleme med ryggen, må bare droppe noen av de verste, har cd med både 20 min og 60, så skal vente med 60 til etter induksjonen;)